vineri, 25 martie 2016

Modele de unghii la moda anul acesta

Niciun comentariu.


Pana nu demult, casele de moda si designerii renumiti dictau tendintele doar in materie de accesorii si haine, lasandu-ne pe noi sa ne punem fantezia in miscarea pentru crearea unui look complet. Insa la moment, podiumurile de moda ne prezinta look-uri complete, gandite in cele mai mici detalii, pana la varful degetelor. Acum, designerii ne dicteaza moda in materie de frumusete, aratandu-ne anume ce machiaj, coafura si manichiura se va potrivi cu o colectie sau alta. Si daca am vorbit de unghii si manichiura, astazi propunem fashionistelor care urmaresc tendintele modei, sa faca cunostinta cu acele inovatii, care au fost pregatite de industria fashion pentru anul acesta.

Manichiura 2016 idei
Lungimea si forma

Daca cativa ani in urma, multe fashioniste se puteau lauda cu o lungime uluitoare a unghiilor si cu niste forme complicate, care, desigur, aratau nenatural, atunci acum, aceasta tendinta este uitata si tine de trecut. Extensiile unghiilor cu acril si cu gel au fost inlocuite de oja-cel, care este cu mult mai practica, mai loiala fata de unghiile dvs. Aceasta permite crearea unei manichiuri durabile, punand pe primul loc lungimea naturala a unghiilor. Oja traditionala nu a fost uitata iar inovatiile venite din partea brandurilor renumite ne vor bucura ochii cu culorile lor suculente si aprinse.

Lunghimea si forma manichiurei
Modele manichiura 2016
Insa sa revenim la lungime si forma. Tot anul precedent, moda ne recomanda unghiile patrate, care, fiti de acord, aratau foarte bine. Insa anul acesta si-a schimbat atitudinea fata de forma patului unghial, insa nu si fata de lungime. Asadar, la momentul actual, favoritul este forma naturala rotunjita si lungimea la fel de naturala. Practicile arata ca unghiile ovale sunt mult mai practice decat cele cu colturile ascutite. Anume astfel de unghii au prezentat pe podiumuri Donna Karan и Christian Dior, Derek Lam si Christian Siriano, precum si alti guru ai modei.

Unghii scurte la moda
Culori

Daca culoarea predominanta a anului trecut a fost numita Marsala, atunci anul acesta va fi mult variat in ce privesc culorile si acest lucru nu se refera doar la haine, ci si la manichiura. Bordo intens, teracota, ciocolata, khaki intens, violet, gri de intensitate diferita, negru – iata culorile predominante in materie de manichiura pentru perioada rece a anului. Nu uitati nici de verdele inchis, precum si de nuantele intense de malachit.

Idei manichiura 2016: culori
Primavara si vara, nuantele de baza vor fi cele pastelate si culorile curcubeului, estompate cu putina pudra alba. Culorile neon merg in trecut, popularitatea acestora fiind in scadere inca din vara trecuta. La moda este rafinamentul, ceata, misterul iar nuantele neon nu au ce cauta aici, nu-i asa?

Manichiura culori aprinse primavara vara 2016
Cu sau fara luciu?

Acoperirea mata sau luciul metalic – iata care este intrebarea. Anul acesta, luciul pe unghii nu este binevenit din motivele enumerate mai sus. Insa metalicul inca mai este la moda, in special daca vorbim despre gri-argintiu, maro-ciocolata, albastru sau gri. Aurul ramane aur si acesta nu putea sa lipseasca insa in acest an, designerii recomanda utilizarea acestui in mod dozat, fara a acoperi cu luciu toata suprafata unghiei, ci combinand luciul auriu cu acoperirea mata sau cu o culoare de baza mai calda.

Ce manichiura se poarta in 2016
Cat despre unghiile mate in totalitate, acestea au cam ramas si ele in urma. In locul acestora, moda recomanda o alternativa foarte interesanta: combinarea pe o singura unghie a acoperirii mate si lucioase. Realizati un French intr-o culoare, folosind ca baza o culoare mata estompata, iar pe varful unghiei aplicati un luciu. La prima vedere, acest truc nu este intotdeauna obsevat, insa oamenii din jur se vor mira si vor admira neincetat mainile dvs. incercand sa inteleaga de ce dintr-un unghi unghiile stralucesc, iar din altul – nu.

Unghiile cu acoperire mata si lucioasa
Negative Space

Aceasta tendinta provine din manichiura semiluna, adorata cateva sezoane consecutive. Aceasta presupune aplicarea ojei insa nu pe toata suprafata unghiei, in calitate de fon pentru design sau ornament va servi culoarea naturala si transparenta. Indiferent de ce nuanta, forma ornament nu ati alege, o parte din suprafata unghiei trebuie sa ramana neacoperita cu culoare.

Tendinta manichiura 2016: Negative Space
Puteti incerca sa creati manichiura French sau semiluna, precum si uzoare geometrice pe unghii folosind tehnica Negative Space. Foarte interesant se vor privi impletiturile ajurate si bucle, plasa de păianjen, prin care se va vedea unghia dvs. naturala. In acest caz, primul loc il are nu doar colorarea, ci si ingrjirea unghiei. Acesta trebuie sa aiba o culoare uniforma si o netezime ideala.

Manichiura la moda in 2016
Diverse nuante si culori

Daca sezonul precedent, era la moda utilizarea unei culori de baza, iar una sau doua unghii intr-o alta nuanta, atunci in acest an, designerii recomanda o decizie si mai indrazneata: fiecare mana sa aiba culoarea ei. Piter Philips, stilistul casei de moda Dior, a fost primul care a promovat aceasta idee pe podiumuri, sau mai bine zis, pe mainile modelelor lor.

Ce culori manichiura se poarta anul acesta
Dupa parerea lui, nuantele de oja diferite insa care sunt in armonie una cu alta pe maini diferite, sunt simbolul emanciparii, iesirii din tipar, originalitatii, curajului si a increderii in sine. Intrebarea este acum cat de indrazneata sunteti dvs.?

Manichiura pentru 2016 oje diferite
Desene la moda

Manichiura cu desene
Gradinile infloritoare si imprimeurile animal pe unghii tin de trecut. In plus, pe unghii medii practic nu ai unde sa creezi desene si capodopere. In schimb astazi, la moda este geometria si abstractia. De exemplu, faimosul Christian Louboutin, care creeaza nu doar incaltaminte minunata, ci si o linie de oje, ne-a recomandat in sezonul acesta urmatoarele: pe un fon deschis sa punem un accent aprins – un patrat intr-o culoare constrastanta.

Manichiura 2016 unghii lunghime medie
Alti designeri nu raman in urma si recomanda sa desenam pe unghii linii drepte si unghiulare, iar in locul ovalului traditional al manichiurii semiluna, sa desenam un triunghi ascutit. Desenati cu incredere zigzag-uri sau valuri drepte simetrice – cu siguranta vor ramane neobservate in acest an. Apropo, la asemenea manichiura puteti utiliza si culori mai aprinse si contrastante.

Modele manichiura cu desene
Desene pe unghii la moda
Desene manichiura in culori aprinse
Acestea sunt principalele tendinte in materie de manichiura pentru anul acesta. Pe care din ele sa o utilizati la crearea manichiurii dvs.? Nu optati pentru ceva anume, folositi aceste idei in fiecare zi, modificandu-va unghiile si dvs. schimbandu-va impreuna cu ele!




loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...