vineri, 25 martie 2016

Tunsori la moda in 2016

Niciun comentariu.


Dupa cum bine stim, o femeie este apreciata nu doar dupa modul cum aceasta se imbraca. O importanta mare o are si imaginea in totalitate. La acest capitol se ia in considerare totul – hainele, imbracaminte, manichiura, aspectul tenului si bineinteles tunsoarea. Aceasta are o importanta multa mai mare decat pare la prima vedere. Cu ajutorul unei tunsori alese corect, poti da imaginii un aspect final si de asemenea corecta ovalul fetei. Sa vedem deci ce tunsori au fost observate pe podiumuri in saptamanile modei primavara-vara 2016.

Tunsori scurte

Tunsorile scurte sunt moderne, stilate, la moda si comode. Acestea sunt foarte solicitate datorita practicabilitatii. Pentru a va aranja parul, va fi suficient doar sa il spalati, sa il uscati dandu-i volum cu ajutorul unor produse de aranjare. In plusa, in lume nu exista practic nicio femeie careia sa nu i se potriveasca un anumit tip de tunsoare scurta. In special doamnelor indraznete, posesoarele unei forme ovale a fetei, li se potrivesc absolut toate optiunile de tunsori scurte. In acest caz, alegerea ideala va fi tunsoarea pixie sau elf.

Tunsori par scurt 2016
scurte
Philipp Plein, Versace, Louis Vuitton au avut modele rase pe cap. Mai mult, in unele cazuri parul lipsea in totalitate – pe podium defilau modele chele.

modele chele
Tunsori femei 2016 par foarte scurt
Cele care nu indraznesc sa faca asa experimente, designerii le recomanda sa atraga atentia la optiunile scurte de tunsori bob, precum si bob lung (Loewe, Jonathan Simkhai, Ralph Lauren, Karen Walker).

Tunsoare bob
bob
Tunsori bob si carre

Tunsoarea bob a fost una foarte solicitata inca in sezonul precedent. In perioada calda 2016, aceasta a atins apogeul. Se pare ca domnisoarele inca nu sunt gata sa isi ia ramas bun de la aceasta tendinta populara in randul tunsorilor. Celor care le place sa experimenteze cu look-ul, le recomandam sa combine aceste doua tunsori. Bob-ul, la fel ca si bob-ul de tip carre poate fi realizar in mii de moduri – poate fi una baietoasa, dar poate fi si una glamur. Totusi, trebuie din start sa mentionam ca moda actuala, desi permite, insa nu pune accentul pe netezimea excesiva a parului. Dimpotriva, accentul de baza este pus anume pe ciufulitul natural ingrijit. In plus, carre si bob se asorteaza cu foarte multe accesorii de par, lucru dovedit si de prezentarile Saint Laurent si Sibling.

Tunsori bob primavara vara 2016
In prezentarile Louis Vuitton, Giamba, Giambattista Valli, Barbara Casasola, Libertine puteau fi la fel vazute foarte multe modele cu parul lasat pe spate cu tunsoare bob sau carre. Majoritatea doamnelor realizeaza asemenea tunsori pe parul mediu. Dupa parerea stilistilor, aceasta este cea mai optima lungime pentru ca tunsoarea sa isi arate toate avantajele incontestabile.

bob mediu
In dependenta de modul de aranjare, bobul de tip carre poate vizual luat forma tunsorii de tip paj. In acest caz, parul ne va aminti de o caciula pufoasa rotunjita (Gucci, Fendi).

Frizuri 2016 bob carre
Nu a iesit din moda nici parul drept, desi acesta se intalneste nu atat de des (Anthony Vaccarello, Oscar de la Renta).

Tunsori moderne 2016 parul drept
Parul lung la fel nu prezinta un obstacol pentru realizarea tunsorii carre (Kaelen, Sibling).

Tunsori par lung 2016 carre
Tunsorile bob si carre se privesc ideal nu doar pe parul drept. Bob-ul si bobul de tip carre poate fi efectuat si pe parul ondulat. Da, in acest caz, anume avantaje ale acestor tunsori vor deveni mai putin vizibile, desi acest lucru nu le face sa fie mai putin atragatoare si feminine (Tods, Calvin Klein, Fay, Carven, Emilio Pucci, Michael Kors, Hunter Original, Narciso Rodriquez).

Ce tunsori se poarta in 2016
par cret
Tunsori in cascada, in scari

Cascada si scaritele sunt o tendinta incontestabila in materie de coafura, care nu cedeaza pozitii cateva sezoane la rand. Acestea au devenit foarte solicitate in special in randul doamnelor cu parul lung deoarece anume pe parul lung pot fi admirate toate afinitatile acestor tunsori. In noul sezon cald, dragostea fata de texturile si liniile complicate nu poate ramane neobservata. Stilistii abordeaza munca lor cu atata incredere si minutiozitate, incat rezultatul final are oarecum un efect de neglijenta. Desi, nu trebuie sa ne sperie acest lucru, pentru acesta este ultimul si cel mai important slogan al modei in noul sezon primavara-vara 2016 (Saint Laurent, Rick Owens, Ralph Lauren, Pam and Gela, Alexander Wang, House of Holland, Burberry Prorsum, Diane von Furstenberg, Versus Versace, Philipp Plein, Fay, Emilio Pucci). Tunsorile in scari se privesc bine atat pe parul drept, cat si pe cel ondulat.
21scari
22scari
25scari
Tunsori originale primavara-vara 2016

Look-urile socante la moda sunt un alt as din maneca designerilor moderni. Pai si cum altfel? Ne-am convins deja de faptul ca structurile si siluetele drepte nu mai sunt atat de solicitate ca mai inainte. De acum incolo, doamnelor le sunt puse la dispozitie cele mai variate experimente in materie de coafat. Fashionistele se pot juca fara nicio ezitare cu masina de barbierit, cu nuante originale de vopsea de par, linii, moduri de aranjare, produse de styling, stiluri si chiar peruci (Marc Jacobs, Burberry Prorsum, Tibi, Fausto Puglisi, Louis Vuitton, Gareth Pugh, Vivienne Westwood, Kenzo).

Tunsori primavara vara 2016: originale
27originale
Tunsori cu breton

Si in final va vom spune cate ceva despre bretoanele la moda. Bretonul, ca un element la moda, si-a consolidat ferm pozitiile, devenind o parte componenta indispensabila a multor tipuri de tunsori. Este dificil sa spune ce tip de breton a fost cel mai solicitat de stilisti in noul sezon cald, deoarece domnisoarele care prezentau look-urile la moda aveau cele mai diverse forme si linii de breton. Acestea pot fi bretoane lungi (Coach, Fendi, Anthony Vaccarello), foarte scurte (Fendi), perfect drepte (Gucci, Jonathan Saunders), si bretoane asimetrice (Michael Kors, Marni, Giorgio Armani).

Tunsori stilate 2016 cu breton
32breton
34breton
35breton
Iata ca a luat sfarsit prezentarea generala a tunsorilor moderne pentru sezonul primavara-vara 2016. Dupa cum ati putut observa, stilistii iarasi nu s-au limitat la o anumita optiune. Doamnelor le sunt puse la dispozitie cele mai diverse linii si forme, desi majoritatea brandurilor au pus accentul pe ceva in particular, si anume pe faptul ca este timpul neglijentei naturale, lucru care le va simplifica viata domnitelor moderne. Nu mai este nevoie sa stai ore in sir pentru a-ti indrepta parul sau pentru a-ti face anumite coafuri complicate. O tunsoare moderna, spalata, uscata si inainte – sa faceti lumea mai frumoasa si sa efectuati lucruri marete!



loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...