miercuri, 27 aprilie 2016

Bors de fasole (de post)

Niciun comentariu.


Ingrediente:
300 g fasole uscata
2 cepe
1 morcov
1 radacina de patrunjel
1 pastarnac
2 linguri cu bulion de rosii
2 linguri cu rosii pasate
2 linguri cu ulei
2 linguri Delikat Bors Magic
sare
cimbru

Pune fasolea la fiert (dupa ce ai lasat-o la inmuiat cateva ore). Schimba apa de 2-3 ori dupa ce clocoteste. Taie ceapa marunt, iar radacinoasele cubulete. Pune zarzavatul in fasole.

Intr-o craticioara, caleste bulionul cu rosiile pasate, cimbrul si o lingurita de sare. Lasa 3-4 minute.

Pune amestecul de bulion in fasolea care fierbe, dar numai dupa ce a fiert morcovul. Lasa 10-15 minute sa fiarba la foc mic, apoi adauga Delikat Bors Magic, amesteca si mai lasa sa clocoteasca 5-10 minute. Serveste dupa minim 30 de minute, timp in care se intrepatrund aromele. Pofta buna!

Reteta trimisa de doamna Eleonora Barboi din Brasov 



loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...