marți, 5 aprilie 2016

Scapa de hemoroizi cu aceasta alifie de musetel (reteta naturista)

Niciun comentariu.


Chiar dacă pentru unii poate părea surprinzător, hemoroizii au devenit una dintre cele mai comune afecţiuni la nivelul întregii lumi, cu un procent de aproximativ 75%. Cauzele care provoacă aceasta afecţiune sunt sedentarismul, constipaţia şi alimentaţia haotică sau lipsită de fibre.

Hemoroizii sunt umflaturi situate la nivelul rectului şi pot fi localizaţi atât în interiorul rectului dar şi în exterior. În momentul în care se inflamează (momentul în care sângele este pompat în aceea zona) devin foarte dureroşi.

Metodele de tratament ale hemoroizilor presupun intervenţia chirurgicală insa, dacă doriţi să amanati interventia si sa scapati de durerea si inflamatia locala, puteţi apela la alifia pe baza de musetel. Aceasta alifie este recomandata nu doar pentru hemoroizi, ci si pentru rani deschise, cosuri infectate si alte iritatii ale pielii.

Ingrediente:
3-4 linguri cu varf untura de porc
2 pumni de flori de musetel
50 gr. ceara de albine

Prepararea alifiei de musetel pentru hemoroizi

Incingeti intr-o tigaie untura de porc, apoi adaugati florile de musetel si ceara de albine. Amestecati bine cu o lingura de lemn pana ce ingredientele se omogenizeaza si capata o culoare maronie. Lasati la racit peste noapte, cu un capac deasupra, iar a doua zi incalziti din nou amestecul la bain-marie si strecurati-l intr-un tifon.

Dispuneti alifia in borcanele curate si pastrati-o la rece.

5.04.2016



loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...