vineri, 27 mai 2016

Zat de cafea pentru piele si par de invidiat

Niciun comentariu.


Se stie ca majoritatea femeilor sunt mari iubitoare de cafea, insa nu doar licoarea puternic aromata ne poate fi de ajutor, ci si zatul. Iata cateva intrebuintari ale acestuia de care va puteti folosi:

"Crema" anticelulitica

Amestecati 2 linguri de zat cu un albus de ou, aplicati pe zonele cu celulita, apoi inveliti cu folie alimentara de plastic. Lasati sa actioneze jumatate de ora, apoi clatiti cu apa calda. Aspectul de coaja de portocala se va diminua considerabil daca veti repeta aceasta procedura o data la doua zile, vreme de o luna.

Exfoliant natural

Amestecati 2 linguri de zat cu 2 linguri de ulei de masline si frecati-va pielea, la dus, cu aceasta combinatie. Astfel, veti indeparta celulele moarte de la suprafata pielii, iar tesuturile se vor tonifia. Clatiti cu apa si sapun pentru indepartarea resturilor de zat si ulei.

Intensifica bronzul

Fierbeti zatul in 200 ml apa, apoi strecurati si lasati lichidul sa se raceasca. Aplicati pe pielea bronzata si lasati sa actioneze vreme de 20 de minute, apoi clatiti cu apa calduta (nu fierbinte). Veti fi uimite de culoarea bronzului!

Nuantator natural pentru par

Daca aveti parul de culoare inchisa, natural sau vopsit, va puteti improspata nuanta prin simpla clatire a parului cu apa in care ati fiert zat de cafea (cca 3 linguri de zat la un litru de apa).

Scrub pentru corp

Amestecati 2 linguri de zat cu jumatate de cana cu zahar, 1 lingurita cu scortisoara si 5 linguri cu ulei de masline si masati-va fata si corpul. Clatiti cu apa calduta. Veti obtine o piele fina si stralucitoare, prin indepartarea straturilor de celule moarte si hidratarea intensa a pielii.

27.05.2016



loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...