joi, 26 noiembrie 2015

3 Cocktailuri speciale pentru Craciun

Niciun comentariu.


Craciunul e cu singuranta un moment in care se poate deschide sampania. Asta nu inseamna insa ca trebuie sa o consumi simpla. Pentru o atmosfera inedita combina anul acesta sampania cu menta, gin, visine, merisoare si alte ingrediente minunate pentru cocktailuri festive de neuitat.

Ginger Regal

Poti realiza un cocktail cu ginger care sa arate uimitor de festiv intr-un mod foarte usor si simplu. Aceasta bautura te duce cu gandul la o bautura finata din anii `75 in Franta. Iata reteta, pentru 2 persoane.

Ai nevoie de: 4 frunze de menta zdrobite, 50 ml de gin, 25 ml de sirop de ghimbir, 2 visine, 2 cuburi de zahar, sampanie.

Mod de preparare

Intr-un shaker adauga frunzele de menta, ginul si siropul de ghimbir. Zdrobeste frunzele de menta si toarna compozitia realizata in paharele de sampanie. Adauga apoi visinele si cuburile de zahar si in final, toarna sampania.

Cocktail german roial

Acest cocktail pare a fi o combinatie de vin fiert, fiind de fapt o explozie de arome dulci-acrisoare. Poti folosi si cidru de mere daca ai la dispozitie.

Ai nevoie de: 50 ml de suc de merisoare,50 ml de suc de mere, 12 ml de sirop de zahar ( 50% zahar, 50% apa), 50 ml vodka, o jumatate de lingura de cuisoare, o jumatate de felie de mar alb si bineintele sampanie.

Mod de preparare

Adauga in shaker sucul de merisoare si de mere, siropul de zahar (dupa gust ), vodka si cuisoarele. Apoi agita-le bine. Toarna compozitia in pahare de sampanie si adauga marul alb. Pentru a finaliza tuoarna sampania peste combinatia realizata.

Clementine speciale

Clementinele sunt citrice deosebite de care trebuie sa profitam neaparat. Sunt inrudite cu portocalele dar sunt mult mai dulci. In caz ca nu gasesti suc de clementite, il poti inlocui fara probleme cu cel de portocale.

Ai nevoie de: 50 ml de rom, 50 ml de Martini Rosso, un strop de Angostura Biter, 50 ml de suc de clementine, sampanie si 2 fasii ondulate de coaja de portocale.

Mod de preparare

In shaker adauga rom, Martinii Rosso, Angostura Bitter, sucul de clementine si agita-le bine. Toarna compozitia in pahare de sampanie, apoi adauga sampania si pentru a avea un strop de efect, pune in final, portocala.



loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...