joi, 26 noiembrie 2015

Decorarea usii de Craciun

Niciun comentariu.


Usa de la intrare este punctul central in decorarea exteriorului casei tale, asa ca vei dori sa arate cat mai bine, mai ales in perioada sarbatorilor cand vecinii si prietenii iti vor bate la usa. Pentru a crea o atmosfera calda de sarbatoare, rezerva-ti timp sa decorezi usa cu stil.

Impodobirea usii: elemente de baza

Cand vine vorba de decoratiuni nimic nu impodobeste mai frumos si mai simplu decat crengutele si ghirlandele. Acestea sunt foarte usor de utilizat in decorarea usii si sunt foarte estetice. Poti gasi modele variate de la ghirlande din crengute naturale de brad sau artificiale cu tot felul de ornamente. Ghirlandele artificiale de calitate sunt foarte usor de intretinut si sunt foarte trainice. Daca vrei poti alege ghirlandele cu luminite. Unele dintre acestea functioneaza cu baterii, astfel incat nu va trebui sa iti bati capul cu cablurile si conectarea la o sursa de energie electrica.

Indiferent de stil, majoritatea ghirlandelor au o lungime de sase metri. Masoara usa ca sa stii exact lungimea ghirlandelor de care ai nevoie. Iti va trebui o ghirlanda de cel putin trei metri pentru a decora o usa. Inainte de a le cumpara verifica sistemul de conexiune la energie electrica si asigura-te ca vei avea prize suficiente la indemana.

Montarea unui decor memorabil

Montarea ghirlandelor si crengutelor poate crea un aspect prea simplest daca doresti un aranjament de impact. Pentru ceva deosebit decoreaza mai multe elemente din exteriorul casei tale. Impodobeste caile de acces la casa ta cu decoratiuni in armonie cu restul decorului. Decoreaza cu crengute tocul ferestrelor si agata ghirlande la baza acoperisului in spatele casei, pentru a crea un aspect festiv.

Decorul exterior este o avanpremiera la ce ar trebui sa te astepti sa gasesti in interior. Folosirea aceluiasi tip de ghirlande la decorarea interiorului si exteriorului va asigura o tranzitie armonioasa. Folosirea aceleiasi palete de culori sau a aceleiasi teme va crea aceiasi armonie.

Creeaza magia sarbatorilor

Folosirea decoratiunilor de diferite marimi iti vor scoate stilul in evidenta. Ghirlandele luminate sau iesite din comun vor crea un aspect deosebit al usii de la intrare. Ornamentele si cutiile pentru cadouri vor crea un impact vizual chiar si in timpul zilei. Cauta statuete in formele traditionale, cum ar fi renii sau mos craciunii si amplaseaza-le in curtea din fata casei pentru un efect de neuitat.

Armonizeaza cu stilul casei tale

Decoratiunile de Craciun trebuie sa vina in completare si nu sa concureze cu arhitectura casei tale. Indiferent daca ai o casa in stil traditional sau in stil modern, tine cont de formele si culorile exteriorului atunci cand cumperi decoratiuni. Joaca-te cu nuantele astfel incat sa obtii aspectul potrivit. Foloseste decoratiuni stralucitoare pentru o usa colorata sau unele in culori naturale pentru un exterior din lemn. Tine cont de felul cum arata ele atat noaptea cat si ziua si daca decoratiunile suplimentare vor imbunatati aspectul casei sau nu.



loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...