vineri, 13 noiembrie 2015

6 Idei de afaceri pentru femei

Niciun comentariu.


Fiecare femeie isi poate folosi calitatile in scopuri productive – sa spunem, pentru a-si cladi propria afacere. Pentru multe dintre noi, business-ul ramane un subiect tabu, accesibil doar barbatilor, cu mult prea multe aspecte pentru a-l putea intelege pe deplin. Afacerile presupun o investitie financiara semnificativa, timp, resurse, cunostinte, dar, mai presus de toate, mentalitatea unui antreprenor totdeauna pregatit sa aduca schimbari, sa dezvolte noi strategii si sa-si cunoasca piata.

Cu toate acestea, femeile au multe aptitudini care se pot dovedi foarte utile atunci cand vine vorba despre afaceri. Daca iti doresti sa intri in acest domeniu, dar nu stii cum ai putea incepe, iti prezentam 6 idei de afaceri pe care te poti baza!

Afacerile online

Daca te numeri printre femeile cu avansate cunostinte si experienta in mediul online, o afacere de acest tip se poate dovedi o idee exceptionala pentru tine. Poti alege sa incepi ca scriitor, designer, grafician, consultant online – exista un numar aproape infinit de posibilitati pe care le ai atunci cand vine vorba de afaceri online. In plus, o afacere online iti va oferi mai mult timp pentru tine si familie, astfel incat nu vei fi nevoita sa-ti parasesti caminul ori de cate ori o persoana opteaza pentru serviciile sau produsele pe care le oferi.

Bijuterii sau creatii handmade

Proiectele handmade pot deveni o sursa de venit foarte importanta, indeosebi daca stii cum sa-ti canalizezi creativitatea pentru a oferi tuturor cumparatorilor calitate. Fie ca vorbim de bijuterii sau alte tipuri de creatii handmade, optiunile aflate la dispozitia ta sunt nelimitate, iar partea buna este ca poti alege sa le comercializezi atat online, cat si in magazinele locale, daca ti se permite. Daca te numeri printre iubitoarele de handmade-uri, atunci talentul si imaginatia ta te pot ajuta sa-ti cladesti o afacere de succes.

Decoratiuni pentru prajituri

Decoratiunile pentru prajituri sunt o alta idee creativa de business care iti va oferi posibilitatea de a munci de acasa. Daca iti place gatitul, iar simtul tau artistic este mai dezvoltat, atunci aceasta optiune poate fi cea de care ai nevoie. Daca nu stii cum se decoreaza prajiturile, exista, cu siguranta, multe cursuri pe care le poti lua pentru a-ti imbunatati abilitatile, iar Internetul se afla, de asemenea, la dispozitia ta pentru a-ti oferi sfaturi utile, tutoriale si retete pe care le poti incerca.

Bucatarie/Catering

In cazul in care abilitatile tale in bucatarie sunt cel putin bune, gatitul sau catering-ul sunt doua idei de business potrivite pentru tine. In functie de cat de departe doresti sa mergi cu acest business, poate fi necesar sa urmezi anumite reguli sau conditii dat fiind faptul ca este vorba de alimentatie, o industrie unde sanatatea consumatorilor este o prioritate. Din fericire, atat gatitul, cat si catering-ul sunt afaceri pe care le poti gestiona de acasa fara prea multe batai de cap.

Servicii pentru animalele de companie

Iubitoarele de animale pot cladi fara probleme o afacere bazata pe servicii care implica, intr-o maniera sau alta, aceasta placere a lor. Exista nenumarate posibilitati atunci cand vine vorba despre astel de servicii, inclusiv plimbatul, ingrijitul sau chiar spalatul animalelor de companie, care pot fi realizate chiar la tine acasa. In anumite parti ale lumii, exista cofetarii si brutarii special concepute pentru animalele de companie, dar indeosebi pentru caini si pisici. Cu toate ca, in Romania, sansele ca o astfel de afacere sa prospere sunt necunoscute si, cel mai probabil, nu tocmai ridicate, aceasta poate fi totusi o oportunitate extraordinara pentru tine.

Consultant in feng shui

Daca te numeri printre adeptii feng shui-ului, pot alege sa iti cladesti o afacere bazata pe consultanta feng shui. Aceasta idee de business este cu atat mai potrivita pentru femeile care aleg sa adopte un stil de viata sanatos. Feng shui-ul presupune aranjarea tuturor camerelor intr-o maniera care va permite energiei pozitive sa influenteze stilul de viata al persoanelor ce traiesc in spatiul respectiv. Prin consultant in feng shui intelegem o persoana calificata sa ofere sfaturi in legatura cu cele mai potrivite aranjamente interioare, astfel incat rezultatele sa fie pozitive.


Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...