vineri, 13 noiembrie 2015

Propuneri de afaceri pentru femeile tinere

Niciun comentariu.


In ziua de astazi, multe femei aleg sa-si concentreze atentia pe afacerile proprii, deoarece ele prefera sa-si maximizeze castigurile, sa nu dea socoteala unui sef a carui atitudine lasa de dorit sau sa nu depinda de un salariu nesatisfacator.

Te aflii in situatia in care ti-ai dori sa-ti pornesti propria afacere, dar nu ai suficiente cunostinte in acest domeniu? Iti prezentam cateva propuneri de afaceri pentru femeile aflate inca in floarea varstei, dar doritoare sa obtina un profit pe placul lor.

Trebuie sa stii ca, atunci cand te decizi sa-ti pornesti o afacere, trebuie sa ai asteptari relativ mici, pentru a-i permite sa evolueze si sa aduca din ce in ce mai mult profit. Daca iti propui idealuri marete pe care sa le realizezi intr-o scurta perioada de timp, o nereusita nu va face decat sa te demoralizeze. Din acest motiv este indicat sa ai asteptari nu prea mari, ca sa-ti asiguri dezvoltarea treptata si o satisfactie cu atat mai mare.

Consultant vestimentar. Un consultant vestimentar, cunoscut si sub denumirea de personal shopper, este o femeie pasionata de moda, mereu in ton cu noile tendinte, avand un simt estetic supradezvoltat, capabila sa ofere sfaturi si sugestii legate de stil si sa creeze tinute pentru cei care au nevoie, dintr-un motiv sau altul.

Daca consideri potrivita pentru tine aceasta idee de afacere, esti dispusa sa oferi sfaturi privitoare la tinuta unei persoane fara experienta? Daca raspunsul este da, poti incepe prin a-ti crea un blog, o pagina in retelele de socializare, precum Facebook, pentru a-ti promova serviciile. Pentru inceput, profitul va fi mic sau chiar inexistent, intrucat trebuie sa acorzi timp afacerii sa devina cunoscuta, mai ales ca in tara noastra conceptul de consultant vestimentar nu este complet dezvoltat. Daca vei oferi publicului rezultate pe masura asteptarilor lor, vei deveni o femeie de afaceri de succes cu siguranta.

Creator de accesorii handmade. Accesoriile handmade sunt la mare cautare pe piata, intrucat ele sunt deosebite, fara prea multe asemanari intre ele. Daca te-ai hotarat asupra acestei idei de afaceri, vei avea nevoie de materiale de lucru, precum aplicatiile decorative sau pasta Fimo. Daca reusesti sa convingi publicul ca accesoriile tale merita, in scurt timp vei fi capabila sa acoperi cheltuielile si sa obtii si un profit.

De asemenea, poti incerca sa creezi si decoratiuni pentru casa sau alte elemente ornamentale, deoarece ele sunt bine vandute in comert.

Servicii de infrumusetare.
Daca ai un talent deosebit la aplicarea machiajului, coafarea parului sau stilizarea sprancenelor, atunci ar trebui sa te axezi pe serviciile de infrumusetare. Numarul femeilor care isi doresc un machiaj ideal pentru un eveniment anume, precum o petrecere sau o nunta, este foarte ridicat, deci nu te ingrijora in privinta clientelei. O clienta multumita te va recomanda prietenelor, iar astfel afacerea ta va spori din ce in ce mai mult.

Alimente homemade. Consideri ca ai o inclinatie aparte catre gatit, iar apropriatii tai te felicita tot timpul atunci cand pregatesti ceva gustos? Ai luat in calcul transformarea acestui hobby intr-o afacere de succes?

Exista multe persoane carora timpul nu le permite sa pregateasca mancaruri sau alte prajituri, astfel ca ei vor apela la o persoana priceputa pentru o mancare proaspata si savuroasa.

Evenimente. O afacere ca planificator de evenimente iti poate aduce un profit satisfacator, chiar daca aceasta presupune un efort deosebit. Creeaza-ti o lista cu artisti, contacteaza firme de catering, restaurante, florarii, si ofera altora sugestii legate de evenimente, iar succesul tau ca femeie de afaceri este garantat.

Treptat, pe masura ce afacerea va inflori, iti vei putea permite sa angajezi o persoana sau un intreg personal care sa te ajute.


Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...