miercuri, 2 martie 2016

Modele de unghii cu gel aurii

Niciun comentariu.

Unghiile aurii sunt in continuare in topul tendintelor in materie de modele superbe pentru unghiile cu gel, fiecare clienta care a incercat unul dintre modelele bazate pe oja sau foita aurie a fost incantata si a devenit alegerea ei preferata in scurt timp. Daca nu ai incercat acest model, sau din contra ai facut-o si acum esti in cautare de inspiratie pentru urmatoarea vizita la manichiurista, am compilat mai jos cateva modele care mie mi se par superbe si care sper sa reuseasca sa te atraga si sa le incerci.
modelauriu1
Acest model impresioneaza prin contrastul creat intre foita aurie ce reflecta lumina si lacul de unghii negru, fiind potrivit in special pentru ocazii sau tinute elegante. Poti sa inlocuiesti negrul cu un burgundy sau, de ce nu, chiar si cu un albastru foarte inchis.

modelauriu2
Pentru acest model a fost folosita o foita de unghii aurie, insa nu pe toata suprafata unghiei, pentru a se observa in continuare oja de baza care trebuie neaparat sa fie in armonie cu stratul auriu.

modelauriu3
Am ales acest model special pentru acelea dintre voi care nu se dau in laturi de la o provocare, fiind o manichiura care va iesi in evidenta cu siguranta. Fie poti sa pastrezi modelul ca in imagine daca ai si ornamente aurii, fie poti sa faci acelasi model din foita aurie pe toate unghiile.

auriuclasic
Ultimul, dar nu cel din urma, este un model clasic, sa zicem asa, pentru ca in acest caz foita aurie sau oja aurie este aplicata pe toata suprafata unghiei. Este de asemenea si cel mai simplu dintre modele, fiind usor de realizat si fara batai de cap.

Daca te incanta deja ideea de manichiura aurie, atunci iti recomand sa incerci o foita aurie.



loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...