miercuri, 2 martie 2016

Ornamente de efect pentru unghiutele tale

Niciun comentariu.

Arta manichiurii cu gel merge mana in mana cu arta decoratiilor, iar mai jos am gasit cele mai frumoase ornamente pe care le poti incorpora in modelele tale sau ale clientelor tale! Partea cea mai frumoasa cu acest tip de ornamente este ca poti inova si poti crea modele originale, chiar daca sute de alte femei folosesc aceleasi produse, doar cu ajutorul imaginatiei tale.
catifea
  1. Catifea Rosie Jumbo – 3,9 lei
Un ornament fabulos, catifeaua de unghii este printre cele mai cautate la momentul actual. Este usor de aplicat, tot ce trebuie sa faci este sa ai la indemana o pensula evantai cu ajutorul careia sa presari catifeaua pe unghia inca neuscata complet si sa o presezi usor, iar modelul este gata!
modelcatifea
caviar
  1. Caviar pt unghii – 5,9 lei
modelcaviarAceste bilute fine sunt ideale mai ales pentru o manichiura eleganta, insa pot fi adaptate foarte usor si pentru o manichiura de zi! Iata de exemplu cum acest caviar aramiu a fost reinterpretat pentru o manichiura neconventionala.
modelcaviar2Insa, daca te-ai indragostit de modelele clasice create cu ajutorul ornamentelor caviar, iti recomand acest caviar de unghii albastru, de la Jumbo, pentru rezultate care vor rezista timp indelungat.



cristale
  1. Cristale Swarovski – 19,90 lei
Nimic nu transmite ideea de eleganta si stil mai bine decat o manichiura cu pietre semi-pretioase. Iti recomand sa alegi pentru inceput varianta transparenta a acestor ornamente, insa e bine sa stii ca le poti cumpara in zeci de culori si forme. Iata si un model fabulos de manichiura cu gel, realizat in combinatie cu o oja mata, pentru un efect pronuntat.
unghiiswarovski
dantelaunghii
  1. Dantela pentru unghii – 2,9 lei
Acest ornament este perfect pentru aproape orice stil de manichiura, de la sexy pana la eleganta, in functie de modelul si culoarea pe care o vei alege. Aceasta poate fi foarte usor adaptata si pentru o manichiura de zi, subtila, dar de efect!


loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...