miercuri, 2 martie 2016

Cele mai frumoase 20 de modele de unghii cu gel

Niciun comentariu.

Cum foarte des ni se intampla sa ramanem in pana de idei noi pentru urmatorul model de manichiura cu gel, am zis sa iti vin in ajutor si sa iti prezint 20 de modele interesante, pentru toate gusturile. Mai jos sper sa iti gasesti sursa de inspiratie, pentru urmatoarea vizita la manichiurista.
modelminimalist
  1. Modelele minimaliste (poza de sus) sunt printre cele mai populare anul acesta, fiind pe cat de usor de realizat, pe atat de chic si feminine. Pentru a realiza modelul din poza de mai sus nu ai nevoie decat de oja alba si neagra.
2
2. Cateva puncte colorate (poza de sus) pot schimba drastic o manichiura, iar in cazul acestui model ii ofera si un aer jovial. Pentru realizarea punctelor iti propun sa incerci sa folosesti o agrafa de par pe care sa o introduci doar cu varful in oja si apoi sa realizezi modelul din imagine.
unghiimate
3. Oja mata este o alegere foarte inspirata de fiecare data, insa pentru un efect si mai elegant, poti sa aplici cateva strasuri aurii la baza unghiilor.
modelpastel
4. Culorile pastelate sunt ideale pentru o manichiura discreta, iar acest model imbina perfect simplitatea culorii cu ingeniozitatea florilor desenate manual. Foloseste o pensula subtire pentru a desena floarea si vei vedea ca nici nu iti va lua atat de mult timp realizarea acestui model!
modelsuperb
5. Ca nivel de dificultate acest model se incadreaza in grupa medie, insa va fi greu pentru oricine sa isi mai ia ochii de la rezultatul final.
unghiicusticker
6. Abtibildurile sau stickerele pentru unghii sunt ideale mai ales daca nu ai timp sa realizezi o manichiura complicata. Sunt usor de folosit, iar rezultatul final este superb.
modelspecial
7. Modelul din imagine este perfect pentru o ocazie speciala, insa ai grija sa alegi pe cineva experimentat in arta desenului pe unghii, pentru a-l realiza cat mai fidel.
unghiipastel
8. Daca tot vorbeam de culori pastelate, iata si un model foarte delicat, care are la baza nuante de lila si violet. Poti opta sa nu adaugi si strasul transparent de la baza unghiei, modelul cu flori fiind piesa de rezistenta.
unghii3d
9. Aceasta manichiura este inspirata de benzile desenate, oferind iluzia unor forme 3D de la departare. Dupa cum iti poti da seama, este foarte usor de realizat si cu siguranta vei fi apreciata pentru originalitate!
modelsuperb2
10. Este adevarat ca realizarea acestui model va dura ceva timp, insa pretul timpului pierduteste mic in comparatie cu manichiura finala exceptionala pe care o vei purta pe unghii.
unghiicustrasuri
11.Strasurile din acest model sunt incorporate de minune cu restul manichiurii, reusind sa nu iasa din sfera bunului gust, insa atragand atentia atat cat este nevoie.
unghiicusclipici
12.Am ales acest model datorita ojei cu sclipici care a fost folosita intr-un mod inedit, iar efctul aripilor de fluture este unul foarte reusit.
unghiianimalprint
13. Animal print-ul nu o sa dispara niciodata, in schimb acesta este reinventat si incorporat cu succes in manichiuri foarte chic.
unghiiextravagante
14. Deja am trecut in aria modelelor extravagante, iar unghiile cu gel transparente sunt noua moda. Acestea merg de minune cu un model simplu, pentru a lasa unghia sa fure toata atentia.
unghiiascutite
15. Forma ascutita a unghiilor ramane in topurile preferintelor, iar acest model imbina trendul unghiilor ombre cu cel al manichiurii inspirate de dantela.
unghiineon
16. Iti recomand sa incerci macar o data manichiura in culori neon si iti garantez ca nu te vei mai satura de ea!
modelgeometric
17. Inspiratia formelor geometrice a dat startul unui trend de care nu ai cum sa te saturi, insa acest model este special datorita simplitatii sale remarcabile.
unghiisuperbe
18. Secretul acestei manichiuri sta in folosirea unei benzi adezive care sa te ajute la crearea modelului.
unghiisuperbe2
19. Un model incarcat, care insa reuseste sa armonizeze toate elementele intr-un mod superb.
modelindraznet
20. Acest ultim model este pentru acelea dintre voi cu adevarat indraznete care nu se dau la o parte din fata unei provocari.


loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...