miercuri, 2 martie 2016

Secretele constructiei unghiilor cu gel

Niciun comentariu.


Sa construiesti unghii cu gel nu este o treaba tocmai usoara, insa dupa ceva saptamani sau chiar luni de practica, fiecare persoana va ajunge sa stapaneasca tehnica destul de bine. Cu toate acestea, cel mai important aspect este sa pornesti la drum cu o tehnica buna pe care mai apoi sa o consolidezi, deoarece am ajuns pe mana multor manichiuriste care nu reuseau sa construiasca o unghie solida, care sa nu se rupa la oricare miscare.

Una dintre tehnicile cele mai populare si de succes, este tehnica “fundei” sau a “coditei”. Atunci cand inmoi varful pensulei in gel, lasa-l sa se scurga putin de pe aceasta pana cand ai un fel de codita de gel care atarna de pe varful pensulei. Tinand pensula deasupra unghiei cam la un centimetru, lasa aceasta coada de gel sa atinga unghia acolo unde va fi punctul de rezistenta al constructiei. Pasul urmator este sa misti pensula, tot de la distanta, dinspre cuticule catre varful unghiei. Linia de gel astfel rezultata se va auto-nivela in scurt timp si vei putea introduce unghia in lampa UV sau LED.

Daca urmezi aceasta tehnica de constructie iti garantez ca vei avea parte de unghii rezistente si frumoase. Te sfatuiesc de asemenea sa exersezi aceasta tehnica de cateva ori pe un model inainte de a ajunge sa o aplici clientelor tale, pe bani.

O alta problema des intalnita este ruperea unghiilor cu gel . In aceasta situatie te sfatuiesc sa te apuci de constructia unghiei cu gel de la capat, folosind o tehnica mai buna, deoarece nu poti sa stii cum a lucrat manichiurista dinaintea ta sau poate chiar tu ai fost cea care nu a reusit sa construiasca o unghie foarte rezistenta. In acest din urma caz este foarte important sa o iei de la capat cu foarte mare atentie pentru a-ti pastra clientele fidele si pentru a le face fericite!


loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...