miercuri, 13 ianuarie 2016

Poate fi fosta o amenintare pentru relatia voastra?

Niciun comentariu.


De fosta lui sotie, amanta, colega, prietena... De cealalta femeie pe care el a cunoscut-o inaintea ta, cu care a avut o relatie, chiar daca acum incheiata. Ce anume te sperie din ce a fost si nu mai este? Este problema lui de ce nu mai e cu ea. Ce a fost si nu a mai vrut sa fie. Sigur ca oamenii au amintiri, nostalgii, regrete. N-ai cum sa le opresti, cum sa le pui capat. Din cand in cand o sa isi mai aminteasca de ea, o sa mai ofteze poate dupa ce a fost. Totul e sa nu faca o obisnuinta din asta. Sa ii fii tu suficient de...suficienta. Si pentru a putea face asta, ai face mai bine sa te concentrezi asupra ta si nu asupra ei si ce a fost, ce a avut, ce i-a placut. Lasa timpul trecut acolo, in trecut. Nu-l zgandari si tu. E suficient ca o fac amintirile, un parfum pe care-l purta ea si pe care-l simte in intr-un foaier de teatru, o melodie pe care dansa cu ea, o fotografie nu se stie cum ratacita in vreun sertar.

In definitiv, acum e cu tine, nu cu ea. Iar asta spune ceva. Concentreaza-te pe ceea ce ai, pe ce aveti voi doi, nu pe ce a avut el cu ea. Pe o dragoste trecuta, consumata, terminata. Daca face greseala sa te compare in vreun fel cu ea, nu te simti atacata, nu te deprima si mai ales nu intra in panica. Indiferent de motivul pentru care o face, ramai pe pozitie, fii tu insati si, daca tu crezi ca e cazul, riposteaza. In definitiv, cea mai buna aparare e atacul. S-ar putea doar sa vrea sa te zgandare, sa te faca geloasa. Si asta poate pentru ca de fapt, el e cel gelos si simte sa iti zdruncine putin piedestalul. Sa iti creeze o stare de nesiguranta si, din teama de a nu-l pierde, sa te concentrezi doar asupra lui. Barbatii reactioneaza uneori si asa.

Daca o sa tot stai cu frica in san sa nu-l pierzi, in cele din urma chiar asta se va intampla. Vei face greseala peste greseala, vei uita sa mai fii tu insati, te vei lasa pe tine pe planul doi si tocmai asta nu trebuie sa se intample. Concentreaza-te mai bine asupra ta, asupra prezentului, asupra a ce e bun in relatia voastra si incearca sa-l tii si pe el in acest prezent. Mai bine faceti mici planuri de viitor, chiar si pentru viitorul apropiat decat sa va lasati prada unui trecut care a... trecut.



loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...