luni, 11 ianuarie 2016

Dieta cu citrice pentru imbunatatirea rezistentei organismului si slabire

Niciun comentariu.


Daca iti doresti o dieta sanatoasa care sa iti accelereze arderile si sa iti dea o senzatie de satietate, dieta cu citrice este perfecta, oferindu-ti vitamina C, o digestie mai buna, imunitate si crescandu-ti numarul de celule albe din sange.

Meniu pentru dieta cu citrice

Luni : In prima zi de dieta vei manca 2 portii de salata orientala formata dintr-un ou fiert, doi cartofi, 3 masline, un castravete murat, ceapa si ulei de masline . Pe langa acestea, vei manca 4 portii de citrice ( 2 grepfruit, o lamaie cu o lingura de miere, doua portocale si patru mandarine.

Marti: Astazi poti manca 5 portii de citrice formate din 2 grepfruit, o clementina, patru portocale si o lamaie cu o lingurita de miere si doua linguri de fulgi de ovaz cu un mar.

Miercuri: In cea de-a 3-a zi a dietei cu citrice te poti delecta cu o salata de rosii cu vinete combinata cu ceapa verde si o felie de paine de secara. Pe langa asta, trebuie sa mananci portiile de citrice, de data asta doar 3, formate din 4 portocale, 5 mandarine si un grepfruit.

Joi: Astazi vei manca 4 portii de citrice si 100 de grame de peste fiert. Pe langa citrice mai poti manca si o rodie.

Vineri: Ziua de vineri este ziua in care poti manca 2 iaurturi slabe si o portie de mazare verde. Citricele vor fi consumate in 5 portii cu 2 grepfruit, 2 mandarine, 2 clementine, 2 portocale si o lamaie cu o lingurita de miere.

Sambata: Mai ai putin si termini. In penultima zi poti manca o portie de ciuperci de padure pe gratar cu usturoi si cu 100 g de nuci, De asemenea, trebuie sa mananci nelipsitele citrice, adica 4 portocale, 1 grepfruit rosu si 2 mandarine dulci.

Duminica: In ultima zi din dieta cu citrice trebuie sa consumi 2 portii de citrice formate din 3 portocale si o lamaie mica cu o lingurita de miere. Pe langa asta, vei mai manca 100 de grame de pui la gratar cu salata verde, 2 rosii si 2 linguri de fulgi de secara.

Aceasta dieta cu citrice tine 7 zile, timp in care poti slabi pana la 5 kg. Este foarte important ca in momentul in care te apuci de aceasta dieta sa nu uiti de regulile standard din diete: fara alcool, sucuri acidulate si zahar procesat.



loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...