luni, 11 ianuarie 2016

Cum sa te detoxifiezi rapid cu ceai de sunatoare

Niciun comentariu.


Pe langa alte multe beneficii pe care le are, ceaiul de sunatoare poate fi consumat pentru o odihna sau un somn mai linistit, cat si pentru imbunatatirea dispozitiei generale. De asemenea, daca ai probleme cu tenul si doresti sa-l cureti in profunzime sau daca ai dureri stomacale, ceaiul de sunatoare poate fi iarasi un real ajutor, oferindu-ti rapid efecte imbucuratoare.

Specialistii recomanda tuturor celor care doresc o detoxifiere a organismului, in special celor care vor eliminarea toxinelor din intestine si colon, sa urmeze o cura de 3 zile, in care sa consume de 3 ori pe zi ceai de sunatoare. Acest ceai are proprietatea de a vindeca gastrita sau ulcerul grastric, atunci cand se consuma cate o lingura de tinctura sau ceai de sunatoare pe stomacul gol, in fiecare dimineata. Desi tinctura de sunatoare isi face efectul putin mai lent, aceasta, daca este utilizata in mod constant, ofera rezultate eficiente si de lunga durata.

Totodata, persoanele care sufera de inflamatii la nivelul colonului, pot aplica spalari cu extract de sunatoare in zona afectata, in special daca doresc sa trateze hemoroizii. Extractul de sunatoare trebuie incalzit putin inainte de a fi aplicat, iar spalarile cu acest tratament naturist se recomanda a fi efectuate noaptea, inainte de culcare.

Rezultatele benefice in medicina prezentate de sunatoare sunt datorate hipericinei, substanta activa din continutul ei. Hipericina este o substanta rosie, adesea utilizata in medicamente si in obtinerea tincturilor terapeutice, avand proprietati antivirale, antidepresive si antiinflamatorii. In componenta acestei plante medicinale intra si alte elemente benefice sanatatii corpului uman, cum ar fi uleiurile volatile, tanini si flavonoidele.

De asemenea, medicii recomanda adesea ceaiul de sunatoare pacientilor care prezinta urmatoarele afectiuni: boala Parkinson, sinuzita sau tuse in stare grava, insomnie, dureri de cap, nervozitate, dureri stomacale sau gastrita, imunitate slaba, memoria proasta, acnee si arsuri solare.

Prepararea ceaiului de sunatoare

Se toarna o ceasca de apa clocotia peste 2 lingurite de plante de sunatoare, lasand ceasca acoperita timp de 10 minute, pentru a se putea realiza infuzia.

Pentru o detoxifiere eficienta si un colon sanatos in permanenta, se recomanda consumul ceaiului de sunatoare timp de 3 zile, in fiecare luna a anului.



loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...