luni, 14 decembrie 2015

Vrei gene de vedeta? Ce trebuie sa stii inainte sa-ti pui gene fir cu fir

Niciun comentariu.


Cel mai râvnit trend în materie de proceduri cosmetice în momentul de față este cel al extensiilor de gene fir cu fir. Însă înainte să te hotărăști dacă merită sau nu să urmezi și tu acest trend, ai nevoie să știi câteva informații legate de asta.

Ce sunt genele fir cu fir?

Genele fir cu fir sunt o soluție de lungă durată pentru alungirea genelor naturale. Practic, acestea sunt asemănătoare extensiilor pentru păr, însă la nivelul genelor. Acestea sunt confecționate de obicei din fibre sintetice sau fire din blană de nurcă sau samur. Trebuie să știi că genele din fibre sintetice își mențin onduleul mai bine decât cele din blană. Totodată, vorbind de onduleul acestor gene, există diferite curburi, notate cu literele B, C, D, J sau L, pentru că forma acestora se aseamănă cu curbura literei respective. Astfel, în funcție de curbura genelor tale naturale, vei putea alege una sau alta. De exemplu, dacă genele tale naturale nu sunt prea curbate, nu vei putea opta pentru gene de tip C care au o curbură destul de puternică pentru că rezultatul nu va fi unul natural. În schimb, pentru genele drepte ar fi potrivite extensiile de tip J.

Cum sunt aplicate extensiile de gene?

Fiind o procedură cosmetică, extensiile de gene fir cu fir pot fi aplicate doar de către esteticienii și cosmeticienii care au urmat un curs în această privință. Asta se explică prin faptul că întreaga operațiune necesită manevrarea unor pensete pentru a atașa extensiile de genele tale naturale una câte una, dar și prin faptul că e necesară dobândirea unei tehnici pentru a obține un rezultat natural. Genele sunt lipite cu ajutorul unui adeziv special formulat și cu ajutorul unor pensete ascuțite. Întreaga procedură durează în jur de 2 sau 3 ore, timp în care ochii tăi trebuie să rămână închiși. Aceste gene sunt semipermanente, adică vor pica în mod natural (și discret), odată cu regenerarea genelor tale naturale, în aproximativ 3-6 săptămâni de la aplicare. Pe măsură ce pică gene, este necesară reaplicarea extensiilor lipsă pentru a reveni la rezultatul inițial.

Care sunt pericolele unei astfel de proceduri?

Din fericire, aplicarea extensiilor de gene este o procedură relativ sigură, însă trebuie să te asiguri că alegi un stilist de gene autorizat (care a făcut un curs) și că acesta lucrează în mod igienic. În ceea ce privește genele, acestea sunt alese în urma unei consultații, în timpul căreia se stabilește greutatea ce poate fi susținută de firele tale naturale de gene, astfel că extensiile de gene nu sunt un pericol pentru genele tale naturale. Când vine vorba de lipici, există femei care au experimentat alergii la anumite ingrediente din lipici, însă există diferite feluri de lipici, inclusiv pentru ochii sensibili. În rest, procedura de aplicare a extensiilor trebuie să fie una nedureroasă.

Cum le îngrijești sau îndepărtezi?

Spre deosebire de genele false bandă sau cele smoc, care nu necesită îngrijire și care trebuie îndepărtate după o zi de purtare, extensiile de gene necesită o îngrijire ceva mai sporită. Acestea trebuie periate zilnic cu un piaptăn special, pe care îl vei primi de la tehnician. În plus, în primele 48 ore este nevoie să îți protejezi genele de umezeală și de machiaj, pentru ca lipiciul să se usuce complet. În această perioadă nu trebuie să te machiezi, nu trebuie să folosești rimel (iar după cele 2 zile, trebuie să folosești un rimel special pentru extensii de gene) și nu trebuie să te freci la ochi, pentru că acestea pot avea ca rezultat slăbirea lipiciului.

Genele fir cu fir se îndepărtează cel mai ușor în mod natura, odată cu ciclul de regenerare al genelor tale naturale. Dacă vrei să le îndepărtezi, după ce au început să cadă, este recomandat ca acestea să fie îndepărtate de tehnicianul cosmetic care le-a aplicat, pentru a preveni distrugerea sau deteriorarea genelor tale naturale.




loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...