miercuri, 2 decembrie 2015

Idei de cadouri pentru copii

Niciun comentariu.


Cel mai frumos cadou pe care il puteti oferi copiilor vostri de Sarbatori este sa petreceti cat mai mult timp cu ei. Ascultati-i, spuneti-le povesti, implicate-va in jocurile lor. Daca in timpul anului parca niciodata nu aveti timp, acum este important sa il gasiti. Bineinteles ca se vor astepta si la jucarii si dulciuri, iata cateva idei de cadouri pentru copii.

Cadouri educative si creative

Pentru cei mai mici cumpara jocuri care sa-i invete alfabetul, orele, cifrele, fructele, animalele, formele, daca nu le stiu inca.

Imbina distractia cu educatia, cumpara copiilor tai jocuri educative si care sa nu-I incurajeze sa petreaca si mai mult timp in fata calculatorului daca déjà petrec mai mult de 2 ore/zi. Le poti cumpara: lego cu diferite subiecte, puzzle cu desenele animate preferate sau cu harta globului, , seturi de cuburi din care pot construi ce doresc ei, plastilina, carti de colorat si un set de creioane, seturi de figurine cu oameni, animale sau plante din care sa poata construi o ferma, gradina zoologica etc., trusa medicala de jucarie, set de scule pentru baietei, trenulet, cub, table magnetic de desenat.

Vrei ceva deosebit? Initiaza-l in astronomie si cumpara-I un telescop. Se va distra de minune urmarind stelele. Vorbeste cu Mos Craciun sa-I aduca jocuri de strategie, de echilibru sau orientate catre invatarea unei limbi straine.

Pentru cei mai mari table, sah, monopolis, rummy, scrabble, pantomime, karaoke. Ofera-le cadouri care sa le stimuleze imaginatia si inteligenta si mai ales, care sa fie jucate impreuna cu prietenii pentru a le dezvolta inca de pe acum abilitatile de socializare.

Sport

Pe langa minte si suflet, copilul tau trebuie sa-si dezvolte si un corp sanatos si armonios. Invata-l si incurajeaza-l sa petreaca timp in aer liber. Cumpara-I cadou de Craciun o bicicleta, tricicleta, trotineta, role, patine, sky-uri, saniuta, o pereche noua de adidasi, o minge de fotbal, handbal sau volei, un set de baschet, o racheta de tenis. Ii poti face cadou un curs de inot sau de catarari, inscrierea la arte martiale sau dansuri, in functie de ce ii place si ce isi doreste.

Carti

Invata-l placerea cititului. Citeste-I, citeste cu el, invata-l frumusetea lumii din spatele copertilor. Este un hobby sanatos care il va ajuta atat in anii de scoala cat si mai tarziu in viata. Cititul dezvolta imaginatia, memoria, vocabularul si devine in timp un mod de relaxare binevenit intr-o lume agitate precum cea in care traim. Cumpara-i o carte.

Animal de companie

Catelul, pisicuta, hamster, pesti in acvariu, papagali, un animal de companie e un cadou care sigur il va bucura pe cel mic. Principalul obiectiv al acestui exercitiu este responsabilitatea. Cadoul trebuie sa vina impreuna cu intelegerea ca veti avea impreuna grija de el si cu stabilirea unor responsabilitati clare pentru cel mic legate de cresterea si educarea micului animal. Ia in considerare faptul ca pentru noul membru a familiei ai nevoie de spatiu suplimentar pentru joaca, hrana si informatii privind ingrijirea.

Ajuta-l sa inteleaga noile jocuri, o parte importanta din cadou e faptul ca descopera lumea impreuna cu tine.
Acorda atentie preocuparilor copiilor tai, acorda-le ocazia sa isi descopere talentele si ajuta-i sa si le dezvolte. Jocurile sunt cel mai placut si mai eficient mod de a invata, de a descoperi lumea inconjuratoare si pe ei insisi.



loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...