miercuri, 2 decembrie 2015

Idei de cadouri pentru iubite si sotii

Niciun comentariu.


Sarbatorile de Craciun se apropie si nu stii inca ce sa pui sub brad pentru ea? Daca ti-a spus direct ce si-ar dori sa primeasca de Craciun, deja ti-a facut sarcina mai usoara. Daca nu e cazul, si inca mai cauti idei de cadouri pentru ea, iti prezentam mai jos cateva idei.

Accesorii

Manusi, esarfa, fular, sal, geanta, bijuterii, ceas. Oricare dintre ele o va incanta daca esti atent la stilul ei si alegi ceva care sa i se potriveasca ei si garderobei.

Cel mai sigur e sa mergi cu ea prin magazine cu o saptamana sau doua inainte si sa observi ce anume ii atrage atentia, despre ce obiecte solicita mai multe informatii sau mai simplu, despre care exclama incantata ceva de genul “ce bine ar merge cu bluza mea albastra”.

Parfumuri

La fel ca si in cazul accesoriilor, parfumul trebuie ales cu foarte multa grija. Cel mai important lucru, ca in orice alt domeniu de altfel, sunt informatiile si deci atentia. Daca faci un efort sa fii atent la comentariile ei legate de diferite marci de parfumuri si la ce tip de arome ii place sa poarte (mai proaspete sau mai dulci, mai discrete sau mai pregnante) vei sti foarte sigur care dintre ele i-ar face placere. Un mic truc te-ar putea ajuta: miroase cateva parfumuri si alege-l pe cel care te face sa te gandesti la ea. Memoria olfactiva ar trebui sa iti indice parfumul potrivit.

O alta strategie in acest caz este sa arunci o privire pe masuta ei de toaleta pentru a vedea ce parfumuri foloseste. Daca nu te pricepi, mergi la un magazin specializat de parfumuri si spune ce ai vazut in colectia ei, vanzatoarele ar trebui sa identifice un element comun sau un anumit profil de client care sa le ajute sa-ti recomande ceva potrivit.

Flori in ghiveci

Daca iubeste florile atunci un cadou poate fi o floarea deosebita intr-un ghiveci. Ai grija insa, transportul florilor de la magazin acasa este dificil si riscant in aceasta perioada cu temperaturi scazute. Ia in considerare si faptul ca o floare in ghiveci este un cadou de dimensiuni considerabile care trebuie pastrat in conditii specifice pentru a nu se deterioara.

O excursie

Doar voi doi, sau cu familia sau prietenii. Depinde de tipul excursiei si de preferintele ei. Chiar daca nu este o fana declarata a calatoriilor, sigur ii vor face placere cateva zile relaxante intr-o atmosfera feerica, la munte sau in alta parte.

Hobby-uri

Este o fire sportiva, ii place sa schieze, sa mearga la patinoar sau la piscina? Orienteaza-te catre un cadou specific: o pereche de ghete, un nou costum de sky, o pereche de patine sau, de ce nu, o dupa amiaza la piscina. Orienteaza-te in functie de lucrurile si activitatile care ii fac placere si echilibreaza cu bugetul pe care il ai la dispozitie.

Personale

Rama foto clasica sau digitala (o va aprecia mai mult daca va contine o poza cu voi doi sau familia), un puzzle dintr-o poza preferata, cd cu muzica, dvd-uri cu opera sau teatru, o carte pe care stii ca si-ar dori sa o citeasca, un album cu opere de arta, o programare la masaj si sauna.

Pentru birou

Mouse wireless, tastatura wireless, lampa, suport pixuri, set de pixuri. Ii poti cumpara de asemenea un suport pentru cani cu incalzire care sa-i mentina cafeaua calda pe tot parcursul zilei.

Dulciuri

Nu o foarte multe ci cat mai bune. Gasesti destule tipuri acum in magazin. Cumpara-i ceva deosebit: ciocolata neagra, trufe etc.



loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...