miercuri, 2 decembrie 2015

Filme de Craciun pentru copii (si nu numai)

Niciun comentariu.


Craciunul este chiar dupa colt si se apropie cu pasi repezi. Pentru seri de poveste in aceasta luna de sarbatoare, iti recomandam 10 filme de neuitat tine si copiii tai.

Cum a furat Grinch Craciunul (1966)

Lui Grinch nu i-ar placea nimic mai mult decat sa strice Craciunul locuitorilor din Whoville. Dar cand descopera ca furtul cadourilor si ornamentelor nu pot indeparta bucuria Craciunului din inimile oamenilor, incepe sa realizeze ca pana la urma exista un loc pentru Craciun si in inima lui.

Rudolph, renul cu nasul rosu (1964)

Nimeni nu poate rezista filmului animat cu renul cu nasul cel rosu, care dintr-un neadaptat devine ghidul saniei lui Mos Craciun.

Cosmarul dinainte de Craciun (1993)

Acest film de Tim Burton este un clasic modern in care Jack Skellington este regele nemultumit al orasului Halloween-ului, care se schimba atunci cand descopera orasul Craciunului. Afla ce se intampla cand incearca sa ii convinga pe locuitorii orasului sau sa imbratiseze Craciunul.

Frosty, omul de zapada (1969)

Magia Craciunului devine realitate cu o data aducerea la viata a unui om de zapada care poarta o palarie magica. Karen si prietenii sai l-au numit Frosty, dar ei nu stiu prea multe despre magicianul malefic care vrea sa fure palaria magica.

Vacanta nationala de Craciun in Laponia (1989)

Au facut-o din nou! Nu te vei putea opri din ras la gafele de proportii din a treia serie de filme a familiei Griswold.

Craciunul lui Charlie Brown (1965)

Pomul de Craciun al lui Charlie Brown ne aduce aminte de spiritul adevarat al Craciunului. Povestea acestui film despre supra-comercializarea Craciunului este inca de actualitate dupa aproape 50 de ani de la prima difuzare. Alatura-te gastii pentru mai multa distractie de Craciun.

Expressul polar (2004)

Cine poate sa il uite pe micul baietel care se urca intr-un tren magic si ajunge la Polul Nord in ajunul Craciunului?

Elful (2003)

Adauga un pic de comedie Craciunului tau vizionand acest film despre un copil orfan care a fost crescut de elfi si se intoarce in New York in cautarea parintilor sai biologici.

Miracolul de pe strada 34 (1947)

Este posibil ca omul care joaca rolul lui Mos Craciun la magazinul de jucarii sa fie chiar Mos Craciun? Descopera magia Craciunului in acest film.

Singur acasa (1990)

Cand familia McAllister isi uita acasa baietelul de 8 ani atunci cand pleaca sa petreaca Craciunul in Franta, Kevin se gandeste ca va petrece o vacanta de vis fiind singur acasa. Aceasta se intampla pana cand descopera ca doi talhari planuiesc sa ii jefuiasca casa. Aceasta comedie de Craciun te va face sa razi de la inceput pana la sfarsit.



loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...