marți, 8 decembrie 2015

Exercitii care contribuie la marirea si ridicarea sanilor

Niciun comentariu.


Exercitiile fizice nu determina propriu-zis cresterea sanilor, ci in primul tonifierea si conturarea lor prin intretinerea muschilor de sub glandele mamare si din jurul lor, ceea ce creeaza aspectul de marire a sanilor. Exercitiile fizice pentru ridicarea si marirea sanilor vizeaza: imbunatatirea posturii si intretinerea muschilor raspunzat ori de postura corecta a corpului, si conturarea si dezvoltarea muschilor care sustin si definesc sanii.

Exercitiul “rugaciunii”

In picioare sau stand pe un scaun, impreuneaza palmele in fata pieptului ca si cum te-a pregati de rugaciune. Palmele trebuie sa fie fix una peste alta, antebratele paralele cu pieptul si la nivelul pieptului. Apasa puternic palmele una in alta, tine apasat cateva secunde apoi relaxeaza si repeta. Se fac 3 seturi de 36 repetari pe zi. Poti face exercitiul in fata oglinzii pentru a vedea efectul incordarii mainilor.

Flotari la sol

Clasicele flotari au efect asupra muschilor pectorali aflati sub sani. Prin intretinerea si dezvoltarea acestora, se obtine efectul de crestere a sanilor. Este important ca flotarile sa fie facute corect: intreg corpul trebuie sa fie in linie (fundul nu trebuie sa ramana in urma), palmele asezate pe sol la nivelul umerilor si orientate catre stern, varfurile si genunchii sunt lipiti, privirea se mentine inainte. Flotarile se realizeaza flexand bratele si coborand tot corpul pana cand antebratele sunt paralele cu solul. Repeta de 10 ori.

Flotari la perete

Daca iti este greu sa faci flotari la sol, incepe prin a face flotari la perete. Stai in fata peretelui la o distanta egala cu cea a mainilor tale astfel incat sa poti tine mainile intinse si palmele sprijinite pe perete. Flexeaza mainile si lasa-te inspre perete cu intreg corpul sprijinindu-te pe varfuri. Revino apoi in pozitia initiala. Repeta de 15 ori.

Ridicari de greutati (exercitiul T, la sol)

Foloseste greutati de 1-1,5kg. Stai intinsa pe podea cu genunchii indoiti si mainile intinse perpendicular pe corp, astfel incat corpul tau sa formeze litera T. Ridica bratele vertical astfel incat sa ajungi cu greutatile pana deasupra capului. Apoi lasa mainile la loc pe sol. Atat ridicarile cat si coborarile de brate se fac lent si fara a atinge propriu-zis solul. Repeta de 10 de ori.

Ridicari de greutati (in picioare)

In picioare cu picioarele departate la nivelul umerilor, mainile pe langa corp. Ridica greutatile la nivelul umerilor. Pornind de la nivelul umerilor, ridica greutatile sus, deasupra capului si revino apoi cu ele la nivelul umerilor. Repeta de 20 de ori.

Exercitiu de pozitie (sau barcuta)

Intinsa pe burta, pune-ti ambele maini la ceafa. Arcuieste-ti spatele ridicand capul si bustul cat mai sus si in acelasi timp ridica si picioarele. Mentine 10 secunde. Repeta de 10 ori. Exercitiul activeaza si intareste muschii spatelui contribuind la o pozitie corecta a corpului.

Inainte de a incepe orice fel de antrenament de gimnastica este bine sa te consulti cu un instructor care sa-ti spuna ce fel de exercitii sunt sau nu indicate pentru formatul corpului tau.
Consuma 2 litri de lichide pe zi.
Maseaza-ti sanii atunci cand faci baie, cu crema pentru sani sau ulei de masline. Imbunatateste circulatia sanguina la nivelul sanilor si fermitatea acestora.



loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...