miercuri, 2 decembrie 2015

Cum se ingrijeste trandafirul chinezesc

Niciun comentariu.


Trandafirul chinezesc este foarte cunoscut datorita florilor sale frumoase, mari, cu unul sau mai multe randuri de petale, in culori diverse, variind de la alb, la roz, rosu, purpuriu si galben. Iata cum poti sa ingrijesti aceasta planta pentru a te bucura cat mai mult de florile sale.

Locatie

Aseaza trandafirul chinezesc intr-un loc in care primeste lumina din belsug. Trandafirul chinezesc are nevoie de cel putin 6 ore de expunere la lumina pe zi pentru a fac flori sanatoase.

Udare

Pune destula apa incat solul sa fie mereu umed dar nu prea ud. Foloseste un ghiveci cu gaura in partea de jos astfel incat surplusul de apa sa se poata scurge.

Ingrasamant

Foloseste ingrasamant primavara si din nou in mijlocul verii.

Curatare

Vara curata trandafrul chinezesc de florile uscate. Toamna taie varfurile crengilor astfel incat crengile sa ramana la o lungime de maxim 10-11cm.

Temperatura

Protejeaza copacul de inghet. Radacinile vor ingheta daca sunt expuse timp indelungat la temperaturi de sub 0 grade Celsius. Daca stai la casa si in anotimpul cald tii copacul afara, in anotimpul rece trebuie sa il aduci la adapost fie in casa, fie in garaj. Pastreaza solul umed pe timpul iernii.



loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...