miercuri, 25 noiembrie 2015

Nu stii ce cadou sa-i cumperi iubitului de Craciun? Iata cateva idei interesante !

Niciun comentariu.


Mi se pare greu sa alegi un cadou pentru EL, pentru ca variantele sunt destul de limitate dar, cu toate astea, am gasit cateva idei care mi se par interesante si cred ca merita impartasite. Iata variantele la care m-am gandit!

Cadouri sub 50 de lei

1. Poti sa ii achizitionezi o agenda pe anul viitor in care sa ii lasi cate un mesaj in zilele care au o insemnatate speciala. Ai putea sa ii scrii cate un citat, replici din filmul preferat sau versurile din melodia voastra.
PA2014-09-bis-e3540

2. Un set caciula, fular si manusi. Ca sa nu fie un cadou comun, ai putea sa ii cosi un mesaj pe fular, sau initialele lui.

3. Kit de vin fiert. Nu ai nevoie decat de o sticla de vin rosu, scortisoara (bete), cuisoare, piper boabe (4 boabe pentru 1 l), 1-2 foi de dafin, zahar, o cana (pe care poti sa o personalizezi) si o cutie in care sa pui kit-ul. Mi se pare un cadou placut de Craciun.

4. Un CD cu artistul preferat sau un DVD cu filmul indragit. Poti sa ii faci si o felicitare lucrata manual in care sa ii lasi un mesaj special.

5. O coperta de carte pe care sa ii gravezi ceva frumos si cartea care ti-a placut tie si crezi ca ar fi si pe gustul lui. Poate ii lasi si cateva “semne” asupra pasajelor preferate.

hand-tooled-custom-leather-book-cover-25551-300x296

Cadouri sub 150 de lei

1. Iubitul tau ii place sportul? Cu siguranta nu dai gres daca ii cumperi articole sportive - o minge/racheta de tenis/ochelari de inot/geanta de mers la sala/pantaloni ski (ochelari/bete/manusi) /slip pentru inot (boxeri). Il incurajezi astfel la o viata activa si sanatoasa.

2. Un kit pentru barbierit. Exista variante foarte dragute “old style”.

il_fullxfull.451406148_51ei

3. Un portofel din piele, clasic, suficient de mare incat sa ii incapa buletinul, dar sa nu fie prea “bombat” ca sa il poate pune in buzunarul de la jeansi. Ai putea sa pui o poza cu voi doi si astfel l-ai personalizat. O sa se gandeasca la tine ori de cate ori cheltuieste banii pe ce nu trebuie!

4. Un rucsac ar mai putea fi o varianta draguta, mai ales daca in interior ii pui si un termos pe care ii lipesti un mesaj haios.

5. Un halat de baie care sa aiba grija de el si sa il incalzeasca cand tu nu esti acolo.

6. Incarcator extern pentru mobil. Ca sa poti sa dai de EL tot timpul. Sugestii: Il gasesti la magazinele de accesorii pentru telefonele mobile.

7. Ii plac jocurile, muzica? Achizitioneaza-i un set de casti , dar intereseaza-te de ce anume are nevoie.

8. Iubitul tau adora meciurile? Poti sa ii cumperi un bilet la un meci pentru anul viitor.

9. O alta varianta ar mai fi un MP3 Player pe care sa il incarci cu muzica lui preferata. Eu i-as inregistra un mesaj pe care sa il gasesca in momentul in care porneste player-ul.

10. O sedinta de masaj la un Spa cu siguranta l-ar face fericit.

001334-09-spa-treatment-rooms
11. Poti sa il inviti la o piesa de teatru sau la un concert anul viitor. Cred ca daca ar gasi sub brad biletele ar fi impresionat.


Cadou peste 300 de lei

1. Iubitul tau este pasionat de fotografie? Ai putea sa ii cumperi o camera foto, un obiectiv sau o geanta pentu aparatul foto.

2. Daca va plac iesirile spontane in natura, ai putea sa ii cumperi un cort/un rucsac de urcat pe munte/undita sau accesorii pentru pescuit.

3. O excursie la Pesterile din muntii Apuseni, Viscri, Localitatea Pestera, Salina de la Praid ar mai putea fi o varianta de cadou. Sunt convinsa ca va fi impresionat de cat de frumoase sunt aceste locuri.
Sugestii: Cauta pe internet locuri speciale de vizitat in Romania, cazari de tip “agrotursim”.

4. Ai mai putea sa iti inviti iubitul la o degustare de vinuri. Intalnirea cu un somelier va fi una memorabila.
slide_124362_39786
5. Iubitul tau este pasionat de gastronomie? Ai putea sa il inviti sa faca un curs de gatit! Sunt foarte multe locuri interesante care se ocupa cu astfel de activitati.

6. Din cate mi-am dat eu seama barbatii sunt pasionati de adrenalina asa ca o plimbare cu ATV-ul la munte ar fi interesanta.




loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...