joi, 10 martie 2016

5 Motive surprinzatoare pentru care nu reusiti sa slabiti

Niciun comentariu.


Incercati de ceva vreme sa pierdeti în greutate, dar nu vedeti niciun rezultat? Acest lucru ar putea fi urmarea unor obisnuinte care nu va lasa sa scapati de grăsime. Aflați care sunt obiceiurile nesanatoase, comune grasutilor și cum să le eliminati.

1. Serviti totdeauna masa copios, in familie.

Cercetările arată că, oamenii mananca mai mult atunci când mâncarea este servită la masă, festiv, cu multe feluri de mancare. Asigurați-vă ca nu consumati mai mult de un fel de mancare gatita, alaturi de vegetale, la o singura masa. Serviti desert cat mai rar, de preferat dupa masa de pranz, si nu dupa cina sau mic dejun.

2. E prea frig in casa

Se cunoaste faptul ca, temperaturile mai scazute sunt bune pentru ca stimuleaza arderea caloriilor. Totusi, atunci cand e prea frig, temperatura corpului scade si aveti tendinta sa manancati mai mult pentru a vă ține de cald. Pentru a evita acest lucru, mențineti temperatura camerei peste 18 grade.

Dacă totusi vă place să păstrați o temeratura mai scazuta in casa, consumati un bol de supa pentru a va incalzi fara a adauga foarte multe calorii.

3. Vă petreceti prea mult timp pe telefonul mobil

Telefoanele inteligente vă mentin sedentari dacă obisnuiti sa stati jos in timp ce navigați pe Web, jucati jocuri sau intrati pe Facebook. O modalitate ușoară de a evita această capcană este sa stati în picioare când utilizați telefonul. Doar statul in picioare timp de o oră pe zi poate duce la o pierdere în greutate de 3-4 kilograme într-un an.

4. Consumati lapte degresat

Desi medicii au recomandat laptele degresat ani de zile pentru conținutul sau scăzut de grăsime, noile cercetari arata ca acesta nu este superior laptelui integral. De fapt, studiile arata ca persoanele care au consumat produse lactate bogate in grasimi au avut un risc mai mic de obezitate. Prin urmare, alegeti laptele integral! Este mai gustos, va veti satura mai repede si veti consuma cantitati mai mici.

5. Pijamalele sunt prea strânse

Credeti sau nu, pijamalele strânse s-ar putea sa va ingreuneze procesul de slabire, mai ales în cazul în care acestea sunt realizate din tesaturi care nu lasa pielea sa respire, cum ar fi satinul. În această situație, temperatura corpului se ridica peste noapte și interfera astfel cu producerea de melatonina, hormon cu rol in slabire. Evitati această capcană și alegeti să doarmiti in pijamale din bumbac, ușoare.

10.03.2016



loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...