joi, 10 martie 2016

Remedii naturiste pentru colesterol crescut

Niciun comentariu.


Unele alimente obisnuite pot juca un rol important in scaderea colesterolului. Incearca aceste remedii naturale ca parte a planului de reducere a colesterolului pe care l-ai discutat cu doctorul tau.

Remedii naturiste pentru colesterolul ridicat

Usturoiul
Studiile au aratat ca usturoiul poate reduce nivelul colesterolului rau (LDL-colesterol), si il poate creste pe cel bun (HDL-colesterol), echilibrand astfel balanta grasimilor din sange. Adauga putin usturoi proaspat in mod regulat la prepararea mancarurilor pentru a-ti mentine inima sanatoasa!

Migdalele
Studiile au indicat ca gustarile regulate cu migdale pentru o perioada de cel putin trei saptamani pot scadea nivelul de LDL-colesterol cu pana la 10 %.

Mierea
Adauga o lingurita de miere la o cana de apa calduta dimineata si poti elimina grasimile in exces si colesterolul din sange, potrivit medicinei ayurvedice. Adauga o lingurita de suc de lime si zece picaturi de otet de mere pentru a potenta puterea bauturii pentru scaderea colesterolului.

Ovazul
In orice forma pura, ovazul are proprietatea traditionala de reducere a colesterolului. Consumand doar o jumatate de ceasca de ovaz pe zi, impreuna cu o dieta saraca in grasimi, poate reduce nivelul de colesterol cu pana la 9 %.

Orezul
Uleiul care provine din taratele de orez sunt cunoscute pentru scaderea nivelului de colesterol. Orezul brun este foarte bogat fibre, fiind esential in cadrul dietei pentru scaderea colesterolului. O ceasca de orez ofera 11 % din cerintele zilnice de fibre.

Printre remediile naturale pentru scaderea nivelului de colesterol se numara de asemenea boabele de soia si nucile, ambele reprezentand solutii naturale si usoare pentru tratarea hipercolesterolemiei. 

10.03.2016


loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...