miercuri, 25 noiembrie 2015

5 Trucuri pentru un ten proaspat si luminos de sarbatori

Niciun comentariu.


Sarbatorile se apropie. Ce-ar fi insa daca te-ai pregati inca de acum pentru momentul in care iti vei etala unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le ai – pielea ta. Vreau sa-ti vorbesc astazi despre cateva metode simple cu ajutorul carora, in numai cateva saptamani, vei avea o piele foarte catifelata si stralucitoare.

Sa nu-ti imaginezi ca trebuie neaparat sa folosesti creme scumpe sau tratamente sofisticate ca sa ai o piele frumoasa. E suficient sa deschizi camara si vei descoperi acolo multe ingrediente pe care le poti include in orele tale saptamanale de beauty. Frumusetea pielii vine in egala masura din interiorul, dar si din exteriorul ei, asa ca iata cateva sfaturi simple de ingrijire pe care le poti aplica cu usurinta la tine acasa.

1. Bea apa pe stomacul gol

Dimineata, dupa ce te-ai spalat pe dinti, bea un pahar cu apa, iar apoi asteapta sa treaca mai bine de jumatate de ora pana cand iei micul dejun – ca sa nu se dilueze sucurile gastrice, iar digestia sa fie corespunzatoare. Este o metoda foarte simpla sa-ti impulsionezi metabolismul, plus ca, asa cum bine stim toti, hidratarea e primul pas spre frumusetea pielii.

2. Periaza-ti pielea

Inainte de dus, este foarte bine sa-ti periezi tot corpul cu o perie speciala de baie. Indicat ar fi ca perii sa nu fie din plastic, ci dintr-un material natural. Pentru fata poti sa folosesti Philips VisaPure. Daca faci lucrul asta cateva minute, dimineata, o sa observi imediat ca pielea ta va deveni catifelata si cu timpul nu vei mai avea probleme cu zonele aspre, ca de exemplu, pielea de pe coate. Elimini astfel celulele moarte de la suprafata, iar masajul usor va ajuta la circulatia sangelui.

3. Prepara un produs pentru gomaj la tine in bucatarie

S-a terminat crema pentru gomaj si nu poti sa cumperi alta chiar in acel moment? Apeleaza la ce ai prin bucatarie. Spre exemplu la cafea. Doua lingurite de cafea umezita iti vor ajunge sa-ti faci gomaj pe tot corpul. Si, dupa cum se stie, cafeaua este foarte indicata si pentru tratamentul celulitei.

4. Mananca lamai si morcovi

Vitamina C te ajuta sa ai o piele sanatoasa si stralucitoare plus ca lupta cu radicalii liberi – cei care duc la imbatranirea prematura. Iar morcovii contin multa vitamina A – cel mai bun aliat pentru o piele catifelata.

5. Putin sport nu strica nimanui


Desi toata lumea stie lucrul asta, de multe ori se intampla sa nu ai timp sa mergi la sala sau sa alergi in parc. Fa genuflexiuni! 10 minute daca iti rezervi zilnic pentru aceasta vei simti imediat beneficiile. Muschii picioarelor vor fi mai bine definiti si te vei felicita pentru efortul asta cand vei alege sa porti o fusta scurta. Dar sa stii ca genuflexiunile nu sunt doar exercitii pentru picioare, pentru ca intaresc si muschii abdomenului si ai spatelui. Ceea ce te ajuta mult daca ai de petrecut ore intregi in fata calculatorului.



loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...