Vei fi surprins cate decoratiuni minunate poti sa faci din cateva paste de diferite forme. Poti sa-ti impodobesti bradul de Craciun cu astfel de podoabe folosindu-ti imaginatia. Tutorialul de mai jos va invata cum sa faceti o decoratiune ingeras din paste. Este simplu si rapid, iar partea principala a proiectului este sa stii sa alegi pastele cele mai potrivite pentru fiecare element al ingerasului.
Ingredientele nu sunt foarte multe, iar elementul principal reprezinta pastele. Intr-adevar vei avea nevoie de mai multe pachete cu paste de diferite forme insa ideea este ca vei folosi putin din fiecare si ceea ce ramane poate sa fie gatit cand doresti: nu faci risipa.
Va fi o placere sa descoperi ce minunatie poti sa faci din niste simple paste, lipici si culori.
Iata ce ai nevoie:
bila de lemn cu diametru de 2 cm (incearca la magazinele de hobby art pentru ca sunt mari sanse sa gasesti acolo). Daca ai vreo idee cu ce poti sa inlocuiesti aceasta bila cu atat mai bine
lipici care lipeste foarte puternic
vopsea alba spray
vopsea acryl de ce culoare doriti: eu recomand auriu sau argintiu
marker subtire: pentru detaliile de pe fata ingerasului
snur pentru a legea decoratiunea de brad
Ca si paste vei avea nevoie de:
Rigatone (in forma de tub mare) pentru corpul ingerasului
Elbows (macaroane subtiri) pentru maini
Farfalle (fluturi) pentru aripioare
Ditalini (tuburi mici) pentru par
Rotelle (roti) folosite la gulerul rochitei
Stelline (stelute) pentru detaliile de pe rochita
Mai jos aveti o poza sa va dati seama cam ce trebuie sa cautati. Se gasesc in orice supermarket si daca nu vreti sa dati foarte multi bani atunci alegeti paste mai ieftine de marci mai putin cunoscute.
Cel mai important este sa stii cum sa combini aceste paste ca sa iasa un ingeras cat mai aproape de forma pe care o stim ca o are unul.
Prima data va trebui sa lipesti tubul mare de rotita care va reprezenta gulerul rochiei. Exact ca in poza de jos.
Daca vrei sa personalizezi si mai bine ingerasul lipeste-i pe rochita pastele in forma de stelute mici.
Niciun comentariu :
Impartaseste din experienta...