miercuri, 4 noiembrie 2015

7 Utilizari inedite ale uleiului de bebelusi

Niciun comentariu.


Uleiul de bebelusi este foarte folositor nu doar pentru copii, dar si pentru adulti la hidratare, pentru curatare, pentru lubrifiere si multe multe altele. Vezi mai jos cateva dintre utilizarile neobisnuite pentru uleiul de bebelus, dar care sunt foarte utile si practice.


Indeparteaza vopseaua de par

Daca te-ai murdarit cu vopsea si nu ai reusit nicicum sa o indepartezi nici prin spalare, incearca sa pui cateva picaturi de ulei de bebelusi pe o discheta demachianta si freaca circular in zona in care te-ai vopsit.


Foloseste-l pentru masaj

Uleiul de bebelusi este foarte bun si la masaj. Are un miros placut si nu simti ca lasa pielea prea uleioasa.


Indeparteaza ceara din urechi

In urechea afectata va trebui sa torni 5 picaturi de ulei de bebelus putin incalzit. Stai cu capul pe perna astfel incat sa nu iasa uleiul si lasa minute bune pana cand ceara se va dizolva. Apoi lasa uleiul sa iasa din ureche pe un prosop.


Pe post de crema de ras

Foloseste uleiul de bebelus in locul cremei de ras. Vei vedea cat de repede poate fi indepartat parul si pielea va fi foarte fina.


Pentru demachiere

Pune cateva picaturi de ulei de beleusi pe o discheta demachianta si demacheaza-te in jurul ochilor. Va actiona si asupra pielii facand-o mai moale.


Pentru bataturile de la picioare

Unge-ti calcaile cu ulei de bebelusi si apoi ia-ti sosetele in picioare. Stai asa peste noapte si dimineata vei vedea ca bataturile s-au inmuiat.


Protectie impotriva frigului si deshidratarii

Uleiul de bebelusi este un bun protector impotriva frigului asa ca unge-te putin pe pielea expusa la frig si vei alunga aspectul de piele crapata sau senzatia de inghetat.



Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...