vineri, 13 noiembrie 2015

Dr Oz: Trucuri pentru reducerea celulitei

Niciun comentariu.


Celulita este una dintre problemele cu care noi, femeile, avem de-a face cel mai adesea. Din pacate, sansele sa scapam de tot de celulita sunt mai reduse, iar asta necesita un efort mai mare, lucru care devine, astfel, greu de realizat. Iata cateva dintre sfaturile pe care dr. Oz, celebrul nutritionist si moderator al emisiunii care poarta acelasi nume, The Doctor Oz Show, le-a prezentat femeilor de pretutindeni.

De multe ori, solutia la care apeleaza o mare parte dintre femei sunt vizitele la saloanele de infrumusetare si care se dovedesc cateodata deloc folositoare. Cu toate acestea, daca bugetul sau timpul nu iti permit sa faci o vizita unui centru de infrumusetare, poti opta pentru solutiile naturale, precum alimentatia ta de zi cu zi, exercitiul fizic regulat si impechatarile anticelulitice cu cafea, care pot fi un remediu mult mai eficace in tratarea celulitei.

Este esential sa nu ai asteptari foarte mari de la aceste tratamente, deoarece ele nu vor actiona ca prin farmec, peste noapte. Urmeaza cu strictete cateva reguli impuse de specialistul Mehmet Oz si vei reusi sa obtii o piele mai fina, iar aspectul de coaja de portocala va disparea.

Creme anticelulitice cu cafeina. Cafeina este ingredientul de baza regasit in diferitele creme si tratamente anticelulitice, motiv pentru care este de preferat sa optezi pentru produse care au in continutul lor acest element. Cafeina deshidrateaza zonele unde este prezenta celulita, iar pielea ta va capata un aspect mai fin. In acest mod, vei imbunatati simtitor aceste regiuni, iar pielea ta iti va multumi pentru grija pe care i-o porti. Poti gasi cu usurinta aceste produse in farmacii, magazine naturiste sau plafare, iar esentialul este folosirea unei creme cu un continut de cel putin 5% cafeina, pentru a obtine rezultatele la care speri. Aplica aceasta crema in fiecare zi pe zonele lezate, apoi maseaza foarte bine pielea cu probleme si vei fi surprinsa!

Exfoliere cu zat de cafea. Cine spune ca zatul de cafea nu-ti poate fi folositor? Evita sa-l arunci si pune-l deoparte, pentru a-l folosi in timpul liber, atunci cand acorzi atentie ritualurilor de infrumusetare. Amesteca acest zat de cafea cu cacao si ulei de masline, apoi aplica amestecul rezultat pe toata suprafata regiunilor cu probleme. Maseaza bine aceste zone pentru a grabi actiunea zatului de cafea, apoi indeparteaza produsul exfoliant cu apa calduta dupa aproximativ o jumatate de ora. Pielea ta va fi catifelata, iar aspectul lui se va imbunatati vizibil.

Impachetari anticelulitice cu alge marine. Nu numai tratamentele din comert sunt utile atunci cand te confrunti cu celulita. Iti poti prepara o masca cu efect de reducere a celulitei chiar acasa, folosind suc de lamaie, miere de albine, argila si pudra de alge marine. Dupa ce ai omogenizat aceste ingrediente, aplica mixtura rezultata pe pielea unde celulita este vizibila, apoi infasoara-te in folie alimentara. Acest lucru va permite amestecului sa actioneze in profunzimea pielii, deshidratand-o si reducand simtitor aspectul ei neplacut. Timpul de actiune este de aproximativ 20-25 de minute, timp in care aceasta impachetare isi va face efectul. In cazul in care nu iti poti procura argila, inlocuieste intregul amestec cu o crema anticelulitica.

Adopta o alimentatie mai sanatoasa. Potrivit lui dr. Oz, nutritionist de specialitate, kilogramele in plus nu inseamna, in mod automat, celulita. Alimentatia este unul dintre factorii care determina aparitia celulitei, iar in timp, aceasta poate deveni extrem de vizibila. In general, trebuie sa eviti alimentele care favorizeaza formarea ei, precum bauturile carbogazoase, bauturile alcoolice, mezelurile, cofeina, alimente prajite, alimentatie de tip fast-food, precum si alte alimente procesate, precum conservele, pateul, produse semipreparate, dulciurile si altele.

Nu consuma sare si zahar rafinat in exces. Actiunea zaharului asupra organsimului nu este una benefica, deoarece moleculele prezente in acest aliment determina celulele adipoase sa-si mareasca volumul. Sarea retine apa in organism, impiedicand eliminarea toxinelor si intensificand aspectu de coaja de portocala al pielii. Conform lui Dr. Oz, 6 lingurite de zahar pe zi sunt suficiente si se recomanda ingerarea a maximum 200 de grame de sodiu.

Consuma seminte de in la micul-dejun.
Daca te intrebi cu ce scop sa mananci seminte de ei, trebuie sa stii ca acest aliment stimuleaza secretia de colagen, care va oferi un aspect mult imbunatatit pielii si echilibreaza productia de estrogen. Dr. Oz te sfatuieste sa adaugi o singura lingura de seminte de in in alimentele pe care le consumi in fiecare dimineata, precum terciul de ovaz, cerealele integrale si altele.


Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...