vineri, 13 noiembrie 2015

7 Trucuri pentru a slabi fara sa tii dieta

Niciun comentariu.


Din fericire, dietele nu sunt unica modalitate de a indeparta kilogramele in plus si de a-ti slefui silueta, ci dimpotriva, exista anumite metode foarte eficiente prin intermediul carora poti obtine rezultate mult mai spectaculoase, fara sa fie nevoie sa te privezi de anumite alimente. Prin adaugarea catorva schimbari in stilul tau de viata de zi cu zi, cu siguranta vei reusi sa obtii o greutate corporala pe placul tau, fara sa te sinchisesti de calcularea numarului de calorii pe care trebuie sa-l consumi zilnic. Astfel, infometarea este cu totul exclusa, iar silueta ta va deveni mult mai supla.

Pentru a izbuti sa slabesti asa cum iti doresti este absolut necesar sa apelezi la cateva modificari nu foarte drastice aduse regimului tau alimentar, altimnteri rezultatele nu vor fi tocmai placute. In plus, nu uita ca si exercitiul fizic joaca un rol deosebit de important atunci cand vine vorba despre slabit, motiv pentru care trebuie sa iei in calcul si acest aspect atunci cand te decizi sa inlaturi surplusul de kilograme. Evitand privarea de alimentele care-ti plac cel mai mult, dar mentinandu-ti apetitul alimentar sub control, cu siguranta vei reusi sa atingi un rezultat minunat.

Iata principalele moduri care te vor ajuta sa elimini kilogramele in plus fara sa tii dieta.

Serveste micul-dejun cu regularitate. Este necesar sa servesti micul-dejun cu regularitate daca iti doresti ca silueta ta sa se subtieze. Aceasta masa este si cea mai importanta, intrucat ea are menirea de a-ti conferi un nivel optim de energie pentru toata durata zilei, dar si de a-ti oferi aportul necesar de vitamine si minerale, astfel incat senzatia de foame sa nu iti provoace disconfort. Conceptia ca, prin evitarea consumului micului-dejun vei obtine un aport caloric mai scazut este complet eronata, intrucat cercetatorii sunt de parere ca micul-dejun joaca un rol foarte important atunci cand intentionezi sa slabesti.

Bea un pahar de apa inaintea fiecarei mese. Daca vei alege sa consumi un pahar de apa inaintea fiecarei mese, atunci si senzatia de foame se va diminua si vei evita consumul unei cantitati foarte mari de alimente si preparate culinare – si, deci, vei determina arderea caloriilor. In cazul in care te numeri printre persoanele care obisnuiesc sa consume cantitati foarte ridicate de mancare, atunci este cazul sa nu mai stai pe ganduri si sa recurgi imediat la acest truc.

Consumul de apa este menit sa iti confere satietate pentru mai mult timp, iar astfel vei consuma o cantitate mult mai scazuta de alimente si vei evita acumularea depozitelor de grasime.

Nu servi masa in fata aparatelor de uz casnic. O modalitate care te poate determina sa consumi mult mai mult decat iti doresti este servirea meselor in fata aparatelor de uz casnic, precum calculatorul sau televizorul. Acestea iti vor distrage atentia de la cantitatile de mancare consumate si nu vei reusi sa slabesti, ci din contra. Evita cu precadere acest lucru, mai ales daca iti doresti sa elimini surplusul de kilograme care iti creeaza disconfort. Opteaza pentru servirea meselor in bucatarie, fara alte obiecte care-ti pot distrage atentia.

Apeleaza la un bol de supa inaintea mesei de pranz sau a cinei. Un bol de supa consumat ca fel principal pe timpul mesei de pranz sau a cinei este o modalitate inteleapta de a tine la distanta kilogramele nedorite.

Din nefericire, obiceiurile alimentare pe care le au persoanele din ziua de astazi nu sunt deloc benefice organismului sau siluetei lor, incluzand in regimul alimentar cantitati ridicate de carne, alimente semipreparate sau alimente cu un nivel ridicat de zahar sau sare. Alege sa consumi un bol de supa ca fel principal pentru a indeparta apetitul alimentar si pentru a te opti din consumul unor cantitati industriale de preparare culinare sau alte alimente, astfel incat greutatea ta corporala este tinuta sub control.

Umple-ti bucataria cu alimente sanatoase si renunta la cele dezavantajoase. Prin renuntarea la alimentele cu efect nefavorabil asupra siluetei tale vei reusi sa atingi un rezultat exceptional intr-un timp mult mai scurt.

Este indicat sa iti faci cumparaturile si sa achizitionezi cantitati foarte insemnate de alimente sarace in grasimi, sare si zahar, precum fructele sau legumele, pe care sa le pastrezi in frigider si in camara, astfel incat tentatiile alimentare sa fie cu totul indepartate. In acest mod, in cazul in care senzatia de foame iti va da batai de cap, vei reusi sa o controlezi mult mai bine prin consumul acestor alimente benefice sanatatii organismului tau.

Consuma portii mici, dar la intervale scurte de timp. Daca vei alege sa consumi portii de alimente si mancaruri foarte mici, dar la intervale scurte de timp, vei reusi cu siguranta sa consumi mult mai putin si sa eviti depunerea depozitelor de grasime pe corpul tau. Acest truc este indicat de mai toti nutritionistii si dieticienii, intrucat el te ajuta sa ai o senzatie de satietate in mod constant si sa eviti aparitia apetitului alimentar. Nu este necesar sa te privezi de consumul alimentelor care iti plac, ci sa monitorizezi cu atentie cantitatea pe care o consumi – alege cinci mese pe zi: trei mese principale si doua gustari intre ele.

Renunta la infometare. In cazul in care te numeri printre femeile care aleg infometarea drept principala metoda de a indeparta depozitele de grasime care iti dau batai de cap, trebuie sa stii ca nu vei obtine nicicand rezultatele pe care ti le doresti in acest mod. Acest mod de a slabi poate avea repercursiuni destul de severe asupra organismului tau, astfel ca este indicat sa renunti la el, altminteri sanatatea ta este periclitata si risti sa dezvolti anumite afectiuni care vor degenera neplaceri in viitor.

Multe femei considera ca, prin indepartarea unui procent insemnat din cantitatea de mancare consumata in fiecare zi, ele vor izbuti sa slabeasca multm ia usor. Din nefericire, infometarea poate pricinui carente minerale si proteice, care pot duce la aparitia unor maladii grave si de aceea nu este deloc recomandat sa apelezi la aceasta metoda atunci cand te deranjeaza greutatea ta corporala. Mentine-ti starea generala de sanatate si nu te pune in pericol in mod inutil.


Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...