joi, 12 noiembrie 2015

5 Tipuri de femei care iti pot fura barbatul

Niciun comentariu.


Ne este aproape imposibil sa analizam fiecare miscare a partenerului nostru, iar asta include si fiecare persoana cu care acesta intra in conctact. Cu toate astea, suntem capabile sa nu permitem aproprierea unei femei care ar putea compromite relatia. Printre acestea, cele mai de temut sunt acele femei care prezinta un interes pentru partenerul tau sau care isi doresc sa iti provoace tie o neplacere.

Increderea este o calitate de baza a unei relatii, prin urmare a avea incredere deplina in partenerul pe care l-ai ales este esential pentru ca relatia sa functioneze. Tine cont de faptul ca el are nevoie de libertate, deoarece este gresit sa il suresciti, iar asta ar putea duce la sfarsitul relatiei tale. Exista femei care pot profita de punctele slabe ale partenerului tau pentru a ti-l fura sau pentru a te compromite in ochii lui. Fii foarte atenta la femeile cu care el interactioneaza, pentru a nu risca o pierdere regretabila ulterior.

Iata tipurile de femei carora nu trebuie sa le permiti apropierea de iubitul tau.

Femeia care se autovictimizeaza. Multe femei apeleaza la diverse metode pentru a obtine atentia sexului tare. Printre acestea se numara si femeile care se autovictimizeaza, cersind mila barbatilor pe care ii intalnesc. Daca partenerul tau are o cunostinta, de oricare fel, care se asteapta la atentie din partea lui prin consiliere si mila, atunci fii foarte atenta, deoarece acesta nu este decat un viclesug pentru a-l atrage langa ea. Chiar daca partenerul tau considera doar ca o alina, oferindu-i o imbratisare sau atingandu-i prieteneste umarul sau cotul, femeia cu pricina va considera aceste mici gesturi o victorie si, totodata, o slabiciune pe care o va specula in viitor. Atrage-i atentia iubitului asupra acestui fapt sau este posibil sa regreti faptul de anu fi facut-o mai tarziu.

Femeia super prietenoasa. Acest tip de femei pot fi intalnite in multe locuri, inclusiv in preajma partenerului tau. De obicei, ele sunt complet incapabile sa distinga bariera dintre amicitie si relationarea de cuplu, prin urmare ea va exagera cu gesturile prietenesti fata de el. Fii vigilenta, deoarece aspectul sau de fata cuminte si prietnoasa poate fi doar o masca, sub care se ascunde o femeie doritoare de atentia barbatului. Daca ea rade la orice cuvant al partenerului tau, il atinge foarte des, va distruge momentele de intimitate prin aparitia ei inoportuna sau isi permite anumite gesturi total necaracteristice unei simple amicii, atunci ea reprezinta un pericol pentru relatia ta.

Femeia barfitoare. Femeia barfitoare este, de regula, acea femeie care cauta sa te compromita pe tine sau relatia, facandu-te sa iti pierzi partenerul. Desi ea nu iti este o prea buna prietena, ea detine o serie de informatii privitoare la tine si trecutul tau, pe care intentioneaza sa le destainuie chiar iubitului tau pentru a te compromite in ochii lui. Poate fi din pura placere sau din intentia de a-l fura, dar, indiferent care este, ai grija ce si cui relatezi despre viata ta, deoarece se poate intoarce impotriva ta.

Femeia lipsita de principii. De obicei, acele femei frumoase, care acorda o deosebita atentie aspectului lor fizic, sunt interesate de atentia persoanelor de sex opus, pe care ele ii considera prada ideala. Lipsite de principii, ele nu tin cont de statutul marital al acestor barbati, carora interventia ei in vietilor lor le poate distruge o casnicie relativ fericita. Partenerul tau poate cadea foarte usor in plasa acestei femei, chiar daca iti acorda tie respect si consideratie.

Deoarece ea nu resimte vina unui astfel de gest, va actiona negresit si fara mustrari de constiinta, fara sa tina cont de nimic. Dragostea nu este pentru ea decat un simplu trofeu, pe care viseaza sa-l castige prin cucerirea cat mai multor reprezentanti ai sexului tare.

Femeia din trecutul lui. Daca doi parteneri incheie o relatie de comun acord, iar unul dintre ei a fost partenerul tau, trebuie sa stii ca o eventuala impacare este aproape imposibila. Cu toate acestea, daca femeia cu care el a rupt relatia sa precedenta apare, pe nepusa masa, in preajma lui, atunci esti datoare sa o indepartezi cu orice pret de iubitul tau. Indiferent de faptul ca ei s-au despartit, partenerul tau a ramas cu anumite simtaminte pentru ea, chiar daca nu poate fi vorba de dragoste, prin urmare ea va incerca sa profite din plin de acestea pentru a ti-l fura.


Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...