miercuri, 11 noiembrie 2015

Cum iti dai seama ca barbatul te inseala

Niciun comentariu.


Ne gasim adesea in situatia in care ne intrebam “Oare ma insala?”, iar acest gand ajunge sa ne macine pe dinauntru pana la autodistrugere. Din nefericire, nu putem sti niciodata cu siguranta daca partenerul ne insala sau nu, insa totdeauna alegem sa presupunem acest lucru, datorita faptului ca atitudinea lui fata de noi este complet schimbata. Daca ti se pare ca relatiata scartaie, trebuie sa stii ca exista totusi cateva semne concludente care vor determina daca partenerul te insala sau nu.

Iti prezentam 10 semnale care iti vor indica daca iubitul iti esti fidel sau infidel.

Pare atent la nevoile tale. Daca partenerul tau iti acorda o subita atentie, ia in calcul si posibilitatea infidelitatii. De ce? Barbatii au tendinta de a simti sentimentul de vina mult accentuat in cazul in care partenera lor are un comportament feminin si placut, motiv pentru care ei incearca sa se convinga ca nu procedeaza gresit oferindu-ti grija si atentia lui.

Iti ofera cadouri. Aceasta este o alta modalitate de a inlatura sentimentul de vinovatie care il macina pe dinauntru. Daca sesizezi ca in ultima vreme ti-a cumparat mai multe cadouri decat obisnuia, atunci acesta este un semn graitor. Ia atitudine!

Porneste certuri. Barbatii se bazeaza pe auto-convingere pentru a-si putea duce la bun sfarsit pacatul. Nu te mira daca momentele placute impreuna se preschimba in certuri. Motivul pentru care el porneste aceste discutii este pentru a se auto-convinge ca, alinandu-si asa-zisa durere alaturi de o alta femeie, nu procedeaza gresit.

Pare deprimat in preajma ta. Daca partenerul tau se bucura de atentia unei amante, nu va mai avea nevoie de a ta. Prin urmare, el se va arata deprimat si singuratic in preajma ta, pe cand ii va oferi celeilalte femei toata atentia ta. Urmareste-i activitatile zilnice. Observi vreo schimbare atunci cand nu se afla langa tine, ca de pilda, atunci cand se intalneste cu tovarasii sau colegii de munca? Daca raspunsul este da, totul devine clar.

Are o atitudine critica. Daca obisnuiau sa va placa anumite activitati impreuna, iar acum nu le mai acorda atentie si nu mai este doritor sa le intreprinda, inseamna ca a gasit lucruri mai bune de facut cu cealalta femeie, in opinia lui. Fii atenta la acest aspect, deoarece el poate fi mai mult decat concludent.

Nu te mai complimenteaza. Daca iubitul tau iti este infidel, atunci el nu va mai remarca ce rochie porti atunci cand pleci in oras cu prietenele ori ce atragatoare esti in noua camasa de noapte pe care ai cumparat-o cu gandul sa-l fericesti. Mintea lui nu va fi alaturi de tine, ci in cu totul alta parte.

Pare ca se simte vinovat. Mai tii minte ce iti povesteam despre tendinta barbatilor de a se auto-convinge de lucruri? Ei bine, ea nu va mai da roade aici. Daca tu esti cea care intretine aceasta relatie, oferindu-i cadouri, pregatind mancaruri alese ori pregatindu-i diferite surprize, el se va afla in incapacitatea de a se convinge de faptul ca nu este el cel vinovat pentru faptul ca relatia nu mai functioneaza, motiv pentru care va interveni sentimentul de vina.

Te ignora. Fii atenta la comportamentul sau fata de tine atunci cand sunteti impreuna. Daca relatia voastra nu ii mai satisface nevoile sau dorintele, atunci el va incerca sa te ignore prin orice mod posibil. Fie ca-i vorba de munca acasa, de un nou hobby, de o partida de fotbal la televizor, el va acorda atentie oricarui alt lucru, iar tie deloc.

Nu mai are dorinta sexuala. Daca te simti neglijata in acest sens, afla ca acesta este doar unul dintre semnele care determina infidelitatea lui. Deoarece are o alta amanta, el va evita o legatura intima cu tine, dintr-un motiv sau altul. Poate ca se simte nesatisfacut din punct de vedere sexual sau poate isi doreste altceva. Dar daca este vorba, de fapt, de altcineva?

Devine nervos daca il urmaresti. Este evident faptul ca, daca el te insala si are ceva de ascuns, se va enerva repede atunci cand ii vei umbla prin istoricul apelurilor sau prin arhiva de la Yahoo! Messenger. Nu mai sta pe ganduri daca sesizezi acest comportament!


Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...