miercuri, 11 noiembrie 2015

Cum stii daca partenerul este sincer cand iti spune Te iubesc?

Niciun comentariu.


De cate ori nu ti s-a intamplat sa te intrebi pe tine insati “Oare ma iubeste cu adevarat?” si sa nu stii ce raspuns sa-ti dai? Un lucru este sigur in privinta relatiilor: oricare relatie de cuplu prezinta incertitudini si nesiguranta pe plan emotional, iar situatiile in care sentimentele sunt puse la indoiala sunt foarte multe.

Daca se intampla sa nu iti spuna ca te iubeste in fiecare zi sau sa nu te sarute atunci cand pleaca la serviciu ori inainte de culcare, nu trebuie sa te ingrijorezi. Datorita grijilor si stresului acumulat peste zi, micile neglijente isi fac loc usor-usor, insa asta nu inseamna ca dragostea lui pentru tine nu exista sau s-a stins. Trebuie sa renunti la scepticism si la negativism, altminteri risti sa degenerezi conflicte si, deci, un final al relatiei.

Iti prezentam cateva idei si semne, prin intermediul carora vei descoperi daca partenerul tau este sincer atunci cand iti spune “Te iubesc”.

El este cel care iti spune primul “Te iubesc”. Momentele cele mai potrivite pentru a iti spune ca te iubeste nu exista, ci se fauresc. Astfel, este necesar sa renunti la asteptarile de a-ti spune “Te iubesc” dupa doar cateva saptamani sau luni de relatie, deoarece exista posibilitatea ca aceste 2 cuvinte sa nu vina. Sentimentele sale vor fi exprimate numai in momentul in care el va simti cu adevarat acest lucru. Ar fi cu atat mai neplacut pentru tine ca, desi el nu are acest simtamant pentru tine, sa-ti declare iubirea in primele cateva zile ale relatiei, nu?

Urmareste, totusi, daca el este cel care iti spune primul “Te iubesc”. Acest mic gest iti va arata ca este sincer si ca nu te minte.

Mentine contactul vizual in timp ce isi exprima dragostea. Iubirea sincera nu poate fi declarata decat cu incredere si siguranta de sine. Acest lucru este reflectat si de contactul vizual, care trebuie mentinut constant pentru a determina daca sentimentele sale pentru tine sunt sau nu adevarate. Daca te priveste in ochi atunci cand iti spune “Te iubesc”, nu te indoi de adevarul vorbelor sale, deoarece este sincer.

Isi declara sentimentele atunci cand nu te astepti. Dupa cum am mai spus, daca el se asteapta ca tu sa-i spui prima un “Te iubesc”, iar apoi iti raspunde, succint, “Si eu”, acest lucru nu inseamna ca sentimentele lui nu sunt sincere. Cateodata, barbatii au nevoie de o confirmare a dragostei, pe care i-o poti oferi doar exprimandu-ti tu prima dragostea fata de el. Totusi, daca se intampla ca el sa fie cel care iti declara primul “Te iubesc” intr-un moment in care nu te-ai astepta acest lucru, atat el, cat si simtamintele sale pentru tine sunt oneste.

Spune “Te iubesc” atunci cand iti ofera un cadou. Trebuie sa cunosti faptul ca un simplu gest, precum cel de a-ti aduce un buchet de flori sau cel de a-ti aduce ceva in dar, sunt reflectii ale sentimentelor sale pentru tine. Iar daca aceste gesturi sunt insotite de un “Te iubesc”, atunci indoiala nu isi are locul in gandurile tale: te iubeste!

Asculta-ti instinctul de femeie. Femeia este, de regula, construita pe instincte. Printre acestea se numara si instinctul care dicteaza sinceritatea partenerului, instinct care nu da gres si pe care trebuie sa-l asculti atunci cand el apare. Nu uita ca iubirea este un sentiment care poate fi doar simtit si nu vazut sau atins, iar ea nu are nevoie sa fie exprimata in cuvinte pentru a exista. Uneori ea este acolo, nedeclarata, dar sincera.


Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...