miercuri, 11 noiembrie 2015

Cum sa devii irezistibila pentru orice barbat

Niciun comentariu.


De cate ori nu ai auzit despre capacitatea de seductie a unei femei si de cate ori nu te-ai gandit la propria ta capacitate? Ei bine, trei dintre cele mai importante aspecte care fac o femeie irezistibila in ochii unui barbat sunt senzualitatea, seductia si atractia. Este necesar sa dobandesti cateva calitati importante inainte de a trece la atac, asta insemnand atat frumusete exterioara si inteligenta, cat si o atitudine feminina si pasionala.

Daca iti doresti sa fii irezistibila pentru partea masculina, este necesar sa folosesti cateva trucuri esentiale.

Ingrijeste-ti corpul. Corpul tau are nevoie de ingrijire, indeosebi daca iti doresti sa fii seducatoare. Asa cum se spune, corpul este un templu, care necesita atentie si timp pentru a fi in buna stare.

Cu siguranta aplicarea unor creme hidratante nu reprezinta intregul ritual de infrumusetare, care mai cuprinde, pe langa acest lucru, tratamentele faciale, exfolierea, tonifierea musculaturii, un regim alimentar echilibrat si o piele cu un aspect placut, lipsita de celulita. Pe masura ce acorzi mai multa atentie corpului tau, vei deveni din ce in ce mai atragatoare in ochii barbatilor.

Surprinde prin feminitatea ta. Atitudinea este foarte importanta atunci cand vrei sa captezi atentia unui barbat. Cateodata, trucul de a trece, efectiv, in randul barbatilor iti poate fi util, insa aceasta nu este o situatie universala, eficienta intodeauna.

Barbatii se simt atrasi, de regula, de femeile foarte feminine, gingase, gratioase, cu miscari line si cu un mers usor. Evita cu desavarsire sa adopti o atitudine de natura barbateasca, precum aptitudini in sporturi preferate de acestia sau o capacitate surprinzatoare de a consuma alcool, deoarece nu vei reusi decat sa ii indepartezi.

Parfumeaza-te discret, dar foarte atragator. O arma a seductiei foarte importanta este parfumul pe care il lasi in urma ta. Este necesar sa folosesti acest truc daca iti doresti rezultate satisfacatoare, asa ca nu mai sta pe ganduri!

Cea mai buna solutie este un parfum de calitate superioara, deoarece persista mai mult timp, insa iti recomandam sa nu optezi pentru arome puternice, care sa fie neplacute, ci pentru un parfum discret. Cu siguranta vei reusi sa atragi atentia, iar reprezentantii sexului tare vor fi mai usor atrasi de tine.

Zambeste cat mai mult. Cateodata, un zambet sincer poate fi mai atragator decat o rochie care iti evidentiaza perfect corpul sau decat o pereche de buze seducatoare. 

Un studiu recent, realizat prin intermediul unui site de matrimoniale, dovedeste ca o foarte mare parte dintre barbati, adica aproximativ 70% dintre acestia, sunt cuceriti de femeile care zambesc si au o fire vesela si nu de femei care apeleaza la senzualitate sau sexulitate pentru a fi dorite.



Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...