vineri, 11 martie 2016

Placinta aromata cu dovleac si foi de placinta

Niciun comentariu.


Va prezentam astazi o reteta delicioasa de placinta cu dovleac.

Ingrediente:
1 pachet foi de placinta Bella;
2 linguri margarina;
400 g dovleac ras;
50 g zahar;
4 linguri pesmet;
2 linguri miez de nuca taiat marunt;
1 pachet scortisoara;
zahar pudra pentru ornamentare.

Mod de preparare:

Pentru umplutura, amestecati intr-un bol mare dovleacul ras, zaharul, pesmetul, scortisoara si miezul de nuca maruntit. Amestecati bine. Topiti margarina. Desfaceti pachetul cu foi de placinta si luati o foaie. Ungeti-o toata cu margarina topita, deasupra ei puneti alta foaie de placinta si ungeti-o din nou. Puneti a treia foaie de placinta fara sa o mai ungeti si puneti o cantitate mare de umplutura. Rulati si puneti in tava unsa cu ulei. Faceti la fel si pentru restul foilor de placinta. Cand tava se umple, ungeti rulourile astfel obtinute cu margarina.

Coaceti placinta cu dovleac in cuptor a temperatura de 180 de grade, pana la rumenirea ei. Scoateti placinta din cuptor si presarati-o cu zahar pudra.



loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...