duminică, 6 decembrie 2015

3 Ceaiuri care calmeaza pielea uscata si iritata

Niciun comentariu.


Ceaiurile sunt considerate remedii pentru diferite afectiuni sau bauturi potrivite pentru dupa-amiezile intre prieteni, insa va puteti folosi de proprietatile lor si pentru a va proteja, trata si infrumuseta pielea.

Exista cateva plante medicinale care tonifiaza, calmeaza si hidrateaza pielea uscata si pot fi folosite sub forma de bauturi sau se pot aplica pe fata, sub forma de lotiuni tonifiante.


Ceaiul de musetel

Musetelul are proprietati antiinflamatoare si este foarte eficient in calmarea pielii uscate si iritate din pricina frigului si a hainelor groase si aspre. In plus, ceaiul de musetel sustine si imbunatateste sanatatea intestinelor, digestia necorespunzatoare fiind deseori cauza iritatiilor pielii.

Ceaiul de musetel are si efect antiseptic si de tonifiere. Compresele aplicate pe fata ajuta la vindecarea iritatiilor, ranilor, reduc pungile de sub ochi si garanteaza un aspect proaspat al pielii.


Ceaiul rosu

Ceaiul rosu constituie o alternativa la cofeina intrucat aduce energie organismului. Fiind foarte bogat in antioxidanti, ceaiul rosu are efect antiinflamator si intarzie instalarea semnelor imbatranirii, amanand formarea ridurilor.

Apelati la ceaiul rosu daca aveti tenul ofilit si uscat. In plus, inlocuiti cafeaua de dimineata cu o cescuta de ceai rosu, iar seara, folositi ceaiul ca lotiune tonica, dupa demachiere. Tenul va deveni curat si luminos.


Ceaiul de macese

Macesele sunt surse excelente de vitamina C, dar contin si vitaminele A si E, importante pentru mentinerea sau recapatarea sanatatii si frumusetii pielii.

Beti zilnic o ceasca de ceai de macese si veti avea o piele hidratata, deoarece veti stimula innoirea celulelor pielii si productia de colagen. In plus, conform studiilor, ceaiul de macese reduce riscul de cuperoza, iar ridurile fine se atenueaza. Si acest ceai poate fi folosit pe post de apa tonica.

6.12.2015



loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...