marți, 17 noiembrie 2015

Slabeste 10 kg in 16 zile cu suc de lamaie

Niciun comentariu.


Dieta de slăbit cu lămâie se recomandată acelor persoane care nu pot să urmeze un regim de slăbit strict şi nu reusesc să-şi schimbe modul de alimentaţie pentru a scăpa de kilogramele în plus. Nutriţionişti sunt de părere că dieta de slăbit cu lămâie este una dintre cele mai uşoare, pentru că acesta constă practic în a se consuma treptat, pe o perioadă de 16 zile, aproximativ şapte lămâi pe zi.

În ziua întâi se va stoarce o lămâie şi se bea toată zeama, în ziua a doua se bea sucul a două lămâi, în ziua a treia zi sucul obţinut din trei lămâi stoarse şi tot aşa până în a şaptea zi când se consumă sucul de la şapte lămâi stoarse. După cele şapte zile va urma o pauză de două zile, după care dieta de slăbit cu lămâie va continuă dar intr-un mod descrescător, adică se va bea sucul de la şapte lămâi în prima zi şi se va termina în ziua a şaptea zi cu sucul de la o singură lămâie.
Nu este nevoie să beţi direct sucul concentrat obţinut din fructele de lămâi stoarse, ci se poate combina cu ceai sau apă.

Dieta de slăbit cu lămâie se bazează pe faptul ca acest fruct este foarte bogat în vitamina C, are un puternic efect de detoxifiere a organismului, favorizează digestia şi arderea grăsimilor, fapt pentru care este benefica pentru pierderea în greutate şi în combaterea celulitei.

Dieta de slăbit cu lămâie este eficientă şi vă poate scăpa de aproximtiv 10 kilograme dacă este urmată timp de 16 zile şi dacă sunt respectate următoarele sfaturi:

Dimineaţa când va treziti beti suc de lămâie cu ceai sau apă călduţă (la un pahar de apă adăugaţi 3-4 linguri de suc) iar după jumătate de oră se poate lua micul dejun. Consumati cel puţin doi litri de apă pe tot parcursul întregii zile.

Pentru a suplimenta aportul de vitamina C, specialiştii recomandă ca pe parcursul dietei cu lămâie să includeţi în regimul zilnic cinci porţii de legume şi fructe pe zi.

La prepararea mâncărurilor se va folosi suc de lămâie pentru a regla concentraţia de zahăr din sânge. Pâinea, carnea albă, orezul, legumele şi cerealele integrale, sunt alimente care se pot consuma pentru că au un indice glicemic scăzut. Acest aspect trebuie luat in considerare deoarece dacă aveti un nivel ridicat de zahăr în sânge organismul tinde să stocheze zahărul şi îl transformă în grăsimi.

Atenţie la consumul de dulciuri. Este indicat ca, consumul de dulciuri să fie limitat sau chiar deloc şi nu numai pe parcursul dietei, ci şi după, pentru ca aceste produse au un conţinut ridicat de zahăr iar acesta duce la creşterea nivelului de insulină şi implicit la creşterea grăsimilor stocate. Deserturile pot fi formate şi din fructe coapte, migdalele sau nuci.

Produsele intens procesate trebuie evitate. Se recomandă o alimentaţie compusă din produse naturale, mâncare gătită în casă – orez, legume, pâine şi fructe proaspete. Citiţi cu atenţie etichetele produselor pe care vreţi să le cumpăraţi şi alegeţi-le pe cele care au un conţinut cât mai redus de substanţe chimice, fără coloranţi, conservanţi sau aditivi. Produsele de tip fast-food şi produsele de patiserie nu trebuie să facă parte din dieta de slăbit cu lămâie.

Pentru a îmbunătăţii funcţiile digestive este indicata folosirea unui regim nutriţional echilibrat, stabilirea unui program de mese şi evitarea exceselor culinare. De asemenea este indicata să se evite pe cât posibil micile gustări dintre mese.
Persoanelor care suferă de afecţiuni digestive renale sau biliare dieta de slăbit cu lămâie nu le este recomandată.



loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...