joi, 26 noiembrie 2015

Cum sa-ti decorezi bradul ca un designer

Niciun comentariu.


In fiecare iarna decorezi bradul dar anul acesta vrei sa faci ceva deosebit? Vrei sa decorezi bradul de Craciun ca un designer profesionist? Nu este dificil, trebuie doar sa tii cont de cateva reguli si trucuri.
Culori si teme

Inainte de a incepe decorarea trebuie sa te gandesti ce culori vrei sa folosesti si daca vrei sa alegi o anumita tema. Poti opta pentru o singura culoare (auriu, argintiu, alb, albastru etc.) sau combinatii de doua culori (rosu si auriu, rosu si argintiu, roz si alb, argintiu si albastru, auriu si maro roscat etc.).

Poti opta pentru un design obisnuit sau pentru o anumita tema (ingerasi, cadouri, fulgi, papucei etc.).

Cumpara ornamentele

Mergi la magazin si alege ornamentele in functie de combinatia de culori in care vrei sa decorezi bradul. Cumpara modele variate. Pentru a da aranjamentului o nota profesionista alege ornamente mai mari ca dimensiune decat cele care se cumpara de obicei.

Foloseste si elemente naturale pentru a completa aranjamentul (conuri de brad, nuci etc.). Alege un numar aproximativ de 20-30 ornamente pentru un metru inaltime de brad.

Aranjeaza instalatia luminoasa

Pentru un design profesionist foloseste instalatie cu becuri transparente sau albe. Aranjeaza beculetele in mod egal prin brad atat inspre trunchi cat si pe varfuri. Se recomanda 100 de beculete pentru fiecare metru din inaltimea bradului.

Pune ghirlandele


Sunt trei moduri de a pune ghirlandele in brad. Poti prinde ghirlandele de partea de sus a bradului lasandu-le sa atarne inspre poalele bradului si introducandu-le intre ramuri la fiecare jumatate de metru. A doua varianta este agatarea ghirlandei circular jurul bradului prinzand-o din loc in loc de brad. A treia varianta este sa pui ghirlanda doar pe poalele bradului.

Pune ornamentele

Aseaza ornamentele in mod uniform in brad pana cand le termini pe toate. Pune ornamentele mai mari in partea jos a bradului si pe cele mai mici in partea de sus. Adauga ornamente personalizate: poze cu rama in culorile designului, fundite, cutii de cadouri etc. completeaza decoratiunile cu ornamentul pentru varful bradului (stea de Craciun, mos Craciun etc.).

Te sfatuim:

Pentru un design profesionist al bradului de Craciun asorteaza culorile pachetelor de cadouri cu tema de culori a ornamentelor de brad.
Nu ambala toate cadourile la fel.
Foloseste diferite tipuri de material (hartie, textil), cu diferite modele.




loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...