joi, 5 noiembrie 2015

6 Utilizari pentru vodka pe care sigur nu le stiai

Niciun comentariu.


O vodka ieftina poate sa fie inlocuitorul multor solutii de curatare, dezinfectare si reimprospatare asa ca aplica si tu ideile de mai jos in casa ta si vei vedea cat de mult iti usureaza munca si vei cheltui mult mai putini bani. Afla utilizarile neobisnuite ale vodkai ieftine si care merita incercate.


Solutie de curatat ochelarii

Poti sa folosesti o combinatie de vodka cu apa si sa o pui intr-o sticluta cu pulverizator pe post de solutie pentru curatarea ochelarilor. Nu lasa urme si se usuca foarte repede.


Curata lipiciul

Vodka ajuta foarte bine si la indepartarea reziduurilor lipicioase, de exemplu o stila de pe care vrei sa indepartezi eticheta si ramane lipiciul. Imbiba un tampon de vata in alcool si sterge in zona lipicioasa.


Mentine florile proaspete

Adauga o lingurita de vodka si o lingurita de zahar in apa florilor taiate. Vodka va ucide bacteriile din apa, iar zaharul este pe post de nutrient pentru flori.


Spala geamurile cu vodka

Una dintre utilizarile neobisnuite ale vodkai ieftine este si spalatul geamurilor. Intr-o sticla pulverizator combina jumatate apa si jumatate vodka si spala geamurile cu un ziar. Vei vedea rezultate mult mai bune decat daca ai spala cu o solutie din magazin.


Pe post de dezinfectant

Aplica pe maini cativa picuri de vodka si freaca. Va fi un foarte bun dezinfectant.


Astringent natural

Imbiba o discheta demachianta cu vodka si sterge fata pentru dezinfectare si pentru inchiderea porilor. De asemenea se poate aplica pe cosuri pentru a se usca mai repede.





Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...