joi, 5 noiembrie 2015

Cum sa ingrijesti si sa cureti produsele din piele naturala

Niciun comentariu.


Exista in magazine foarte multe produse pentru curatarea obiectelor din piele insa astazi am sa va arat cateva metode inedite, la indemana si care se pot face foarte usor cu ingrediente de prin casa. Nu este nevoie sa cumparati solutiile scumpe si care va sunt recomandate in magazinele de papuci de fiecare data cand va cumparati o pereche.

Vedeti mai jos cateva trucuri pentru a curata haine si papuci din piele.


Curatarea cu sapun

O metoda foarte simpla este curatarea cu ajutorul unei carpe umede pe care iei putin sapun. Sterge hainele sau papucii si nu clati. Vor capata luciu.


Curatarea cu alcool

Un truc tot la fel de simplu este curatarea cu alcool. Inmoaie o discheta demachianta in alcool sanitar si freaca petele.


Reteta pentru a indeparta sarea de pe piele

Cred ca si voua vi se intampla adesea iarna dupa ce umblati prin zapada sa veniti acasa cu cizmele pline de linii albe provocate de la sare. Asa ca fa un amestec compus din apa si otet alb. Ia o carpa, inmoaie in compozitia facuta si tamponeaza zona unde apare dara de sare. Cel mai posibil va fi nevoie sa repetati procedura de cateva ori ca sa curatati intreaga suprafata.


Curata pielea lucioasa cu solutie de geamuri

O metoda foarte utila pentru a curata pielea lacuita este solutia folosita pentru spalarea geamurilor. Spreiaza pe o carpa si curata pielea (pot sa fie genti, papuci lacuiti etc). Vei observa nu doar ca petele vor fi indepartate insa ii va si reda luciul pieii.


Trucuri pentru curatarea pielii intoarse

In primul rand pielea intoarsa se curata cel mai usor cu ajutorul unei perii. Intotdeauna incercati sa dati cu peria in sensul materialului in sens contrar se poate distruge. De asemenea nu freca foarte tare.

Inainte de a curata un pantof de piele intoarsa umed si cu noroi lasa intai sa se usuce murdaria si apoi freaca cu peria si putina apa.

Indeparteaza petele de grasime cu bicarbonat de sodiu. Presara peste pata bicarbonat, lasa sa stea asa cateva ore ca sa absoarba petele de grasime si apoi periaza.

Culorile de pe pielea intoarsa se sterg destul de repede asa ca cel mai bine este sa depozitezi papucii in zone intunecate si uscate. Niciodata sa nu depoziteti papucii din piele intoarsa in punga de plastic, cel mai bine este sa le acoperi cu material.



Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...