joi, 12 noiembrie 2015

5 Remedii eficiente pentru tenul acneic

Niciun comentariu.


De multe ori acneea te poate impiedica sa obtii acel look pe care l-ai visat intotdeauna. Rapiditatea aparitiei, precum si aspectul sau neplacut te pot determina sa-ti pierzi increderea in frumusetea ta naturala. In astfel de momente, tratamentele anti-acnee iti vin in ajutor! Descopera 5 dintre cele mei folositoare metode cu efect imediat asupra cosurilor.

Aspirina. Cine spune ca aspirina este indicata doar impotriva durerilor de cap sau a durerilor menstruale? Dimpotriva, aspirina este un bun aliat si impotriva acneei, deoarece ea are miraculoasa proprietate de a reduce roseata cosurilor si de a o estompa totodata. Ai nevoie de o tableta de aspirina, pe care o vei pisa si o vei amesteca ulterior cu una sau doua lingurite de suc de lamaie. Folosind o discheta demachianta, imbib-o in mixtura obtinuta si tamponeaza usor zona afectata de acnee, apoi permite-i sa actioneze pentru urmatoarele cinci sau zece minute. La final, clateste zona cu apa rece si tamponeaz-o usor cu un prosop perfect curat pentru a o usca.

Pasta de dinti. Jennifer Love Hewitt este doar una dintre multele celebritati ce folosesc pasta de dinti pentru a indeparta acneea. Pasta de dinti contine un derivat al siliciului care poate absorbi cu succes umezeala, astfel ca, odata aplicata pe cos, aceasta poate reduce inflamatia si poate dezhidrata pielea aflata in acea zona.

Ulei de arbore de ceai. Bacteriile sunt primrele vinovate pentru aparitia acneei, insa utilizarea uleiului de arbore de ceai poate indeparta aceste bacterii datorita substantelor aflate in compozitia sa. Cu doar cateva picaturi de ulei de arbore de ceai aplicate pe zona afectata de acnee cu ajutorul unei dischete demachiante, poti indeparta cu succes aceasta problema atat de neplacuta si iti poti recapata frumusetea naturala.

Suc de lamaie si argila. Sebumul secretat in exces de catre glandele sebacee poate duce la blocarea porilor si, prin urmare, la aparitia acneei. Argila te poate ajuta sa indepartezi sebumul si sa-ti purifici pielea in totalitate, curatand-o in profunzimea porilor.

Prepara o mixtura prin amestecarea sucului unei jumatati de lamaie si a unui pliculet de argila cosmetica. Odata obtinuta o pasta cu textura nu foarte densa, aplic-o direct pe zonele afectate de acnee cu ajutorul unei dischete demachiante pentru aproximativ cinci minute, apoi clateste-te cu apa rece.

Tinctura de propolis. Propolisul este binecunoscut datorita proprietatilor sale anti-bacteriene, ce te pot ajuta sa indepartezi acneea si sa redevii frumoasa. Aplicand cateva picaturi de tinctura de propolis pe zonele afectate de cosuri poti scapa cu succes de aspectul neplacut al cosurilor.


Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...