luni, 4 aprilie 2016

Rulada de post cu nuca de cocos

Niciun comentariu.


Ingrediente
500 gr biscuiti simpli
o cana si jumatate de apa
5-6 lg zahar
5 lg cacao
200 gr margarina
100 gr nuca de cocos
zahar pudra dupa gust ( cam 5-6 lg am pus eu)

Intr-o craticioara punem la foc apa , zaharul si cacao. Lasam la fiert pana se topeste tot zaharul. Sirpul obtinut il lasam sa se raceasca ....timp in care ne ocupam de biscuitii pe care ii dam prin masina de tocat sau prin robotul de bucatarie.

Punem pesmetul de biscuiti intr-un bol si turnam peste ei siropul. Amestecam pana obtinem un aluat potrivit.

Margarina o mixam cu zaharul pudra iar apoi adaugam nuca de cocos.

Pe o folie alimentara unsa cu putin ulei intindem cu ajutorul unui facalet 1/2 din aluatul cu biscuiti intr-o foaie de aproximativ 0,5 cm. Peasupra intindem 1/2 din cantitatea de crema cu cocos.

Cu ajutorul foliei rulam cat mai strans. Invelim ruloul intr-o folie alimentara si il dam la rece 2-3 ore. Procedam la fel si cu restul de aluat si crema.




loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...