joi, 10 martie 2016

Modele de unghii cu gel nude

Niciun comentariu.


Lacul de unghii nude este cheia succesului atunci cand vine vorba despre unghiile perfecte.

Usor de realizat si foarte placute, unghiile nude sunt admirate de femeile din toata lumea. Nuanta nude este nuanta cea mai apropiata de culoarea pielii si de aceea este preferata designerilor.

Lacurile de unghii nude au aparut intr-o multime de prezentari în cadrul Fashion Week. La Perla a imbinat lacul de unghii neutru si oja neagra, in timp ce Alexander Wang a aplicat oja nude pe varfurile unghiilor.

O vezi pe covorul rosu, o vezi pe unghiile vedetelor si in cadrul prezentarilor de moda, fiindca aceasta nuanta ofera posibilitati nelimitate de asortare si experimentare. Aceasta este dovada ca este cea mai versatila culoare!

Cum sa retusezi imaginea unghiilor tale cu cateva aplicatii stralucitoare?



Unghiile nude pot fi adoptate pentru tinuta de zi, insa trebuie sa iei in considerare faptul ca in timp pot deveni plictisitoare. Poti evita acest lucru prin aplicarea a unor strasuri/bilute/pietre stralucitoare care sa reflecte lumina.

Ce model de unghii in gel sa alegi pentru ziua nuntii?



Nuantele nude se potrivesc de minune si tinutei de mireasa. Poti alege culori complementare, pasteluri, degrade-uri sau nuante care se regasesc in machiajul tau si sa le combini dupa placul inimii. Modelul de alaturi este o varianta ideala pe care o poti incerca. Nu trebuie decat sa aplici mici detalii aurii sau argintii.

Acest lucru va crea un efect incantator, iar cea mai fericita zi din viata ta va fi implinita.

Preferi unghiile in culori diferite? Iata solutia perfecta:


Intotdeauna mi-au placut unghiile realizate in nuante diferite, dar foarte apropiate. M-au facut sa imi dau seama ca pot sa ma joc cum vreau cu aplicatiile ulterioare. Ca si in modelul alaturat, unghiile in nuante diferite sunt incantatoare si pot fi usor de realizat daca ai ochiul format pentru manichiura feminina.

Pentru un efect de unificare a manichiurii, recomand aplicarea unui element comun, precum o piatra, margele sau paiete in partea superioara a unghiei.

De ce trebuie sa tii cont atunci cand folosesti oja nude?



Modele de unghii cu gel nude merg la orice tinuta si la orice ocazie si niciodata nu vei da gres cu o asemenea manichiura.
Sfatul meu este sa iti asortezi unghiile cu rujul sau cu hainele si accesoriile asa cum recomanda designerii. Joaca-te cu nuantele, creeaza combinatii, fii nonconformista si vei fi o super fashonista!


Modelele de alaturi au fost alese special fiindca prezinta doua tipuri diferite de unghii cu gel, patrate si ascutite, menite sa evidentieze puterea ojei nude.
Indiferent de marimea unghiei sau de forma ei, oja nude iti va complimenta pielea si tinuta, oferindu-ti posibilitatea de a te juca cu detaliile ornamentale. Insa va trebui sa iei in considerare subtonurile pielii tale. Asa ca daca ai de gand sa te bronzezi artificial nu uita sa aleg nuanta potrivita si sa o testezi inainte pentru siguranta.

Cu oja nude mergi pe drumul cel bun. Este usor de realizat si pentru un plus de eleganta poti adauga cateva pietricele pe inelar. In cazul in care optezi pentru forma stiletto poti realiza modele pe partile laterale ale unor unghii sau in partea superioara a unghiei.


De asemenea poti aplica sclipici pe varfurile unghiilor si eventual poti aplica o fundita argintie in partea superioara pentru un plus de delicatete.

Modelul de unghii cu gel cu dantela care a cucerit lumea



La final vei mai aplica lac pentru rezistenta si durabilitate.



loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...