vineri, 11 martie 2016

Mini-tarte racoritoare cu fructe

Niciun comentariu.


Aceste tarte cu aluat foietaj sunt delicioase si usor de preparat. Iata reteta!

Ingrediente:
1 pachet aluat foitaj Bella;
1 plic budinca de frisca;
500 ml. lapte;
4 linguri zahar;
1 lingurita de unt;
fructe de sezon;
1 plic de gelatina.

Mod de preparare:

Pregatiti budinca de frisca dupa instructiunile de pe plic. Puneti 4 linguri de lapte intr-un bol, adaugati praful de budinca si cele 4 linguri de zahar si amestecati bine. Intre timp puneti restul de lapte la fiert impreuna cu lingurita de unt. Dupa ce laptele clocoteste adaugati amestecul preparat inainte si amestecati cateva minute in continuu pana cand budinca incepe sa se ingroase.

Decongelati aluatul la temperatura camerei. Taiati-l in patrate egale si decupati-le apoi ca in aceasta imagine.


Asezati-le intr-o tava acoperita cu foaie de copt, dupa care introduceti tava in cuptorul preincalzit pana la 200˚C si coaceti tartele pana obtineti o culoare aurie (aprox. 15-20 minute). Dupa ce formele sunt gata, scoateti-le din cuptor si adaugati-le budinca si fructele preferate, peste care puneti putina gelatina pentru a pastra aspectul natural al fructelor.

Pofta buna!



loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...