vineri, 11 martie 2016

Drob de miel in aluat pentru masa de Paste

Niciun comentariu.


Pentru ca duminica este Sarbatoarea Invierii, iar pe masa de Paste nu trebuie sa lipseasca drobul, astazi va prezentam o reteta de drob de miel in aluat foitaj Bella.

Ingrediente:
1 pachet aluat foitaj Bella (800 gr.);
500 gr. organe de miel;
1 ceasca orez;
2-3 frunze de menta;
1/3 legatura ceapa verde;
sare;
boia de ardei;
piper negru.

Mod de preparare:

Organele de miel se fierb si se taie cubulete, iar ceapa si menta se piseaza marunt. Se condimenteaza cu sare si piper negru, dupa care se amesteca cu orezul fiert. Se poate adauga, dupa gust, ardei iute taiat sau boia de ardei iute. Asezati aluatul in tava si puneti compozitia. Coaceti in cuptorul incalzit in prealabil pana la 200 grade Celsius.

Optional: Dupa preferinte, puteti pune in drob oua fierte, pentru un aspect mai placut.

Pofta buna!



loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...