sâmbătă, 12 martie 2016

16 Incaperi superbe decorate in albastru si auriu

Niciun comentariu.


Cand vine vorba de decorarea locuintei, multi dintre noi avem probleme in alegerea culorilor potrivite, mai ales ca magazinele de profil ofera o paleta larga de nuante care mai de care mai atragatoare. Totusi, alegerea culorii nu trebuie sa se faca la primul impuls, deoarece o culoare gresita poate afecta intreaga atmosfera din casa, iar pentru siguranta este recomandat sa consultati un arhitect.

Noi credem că nicio culoare nu ar trebui evitată, insa este necesar sa se acorde o atenție deosebita tonurilor culorilor, care trebuie sa se îmbine armonios în interior. Dupa cum se stie deja, culorile afecteaza starea de spirit si psihicului nostru. In plus, diferite tonuri ale unei culori pot mari optic sau, dimpotriva, micsora zona în care locuiți.

Albastru si auriu

Auriul este deosebit si poate infrumuseta discret multe incaperi, insa este necesar sa alegeti cu atenție elementele și detaliile de culoare aurie. Auriul dă impresia de bogăție si, potrivit multora, este culoarea regalitatii.

Culoarea albastru poate fi folosita pentru a crea o atmosferă misterioasă, ajută la meditație și este incredibil de relaxant. Ne amintește de cer și mare, prin aceasta acționează ca un calmant și ajută la o mai bună concentrare. Atentie insa, utilizarea excesivă a culorii albastru în interior, creează impresia de loc rece, de aceea va recomandam ca doar un singur perete al camerei să fie vopsit în această culoare. De asemenea, combinația dintre mai multe tonuri ale culorii albastru poate fi extrem de frumoasa.

Noi vă prezentăm câteva exemple fascinante din care cu siguranta va puteti inspira!
















13.03.2016


loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...