duminică, 14 februarie 2016

Zodia PESTI - Horoscop erotic

Niciun comentariu.


Ea zodia Pesti

Dintre toate femeile, despre ea se poate spune ca nu are o viata sexuala in sensul deplin al cuvantului. Este o romantica si prefera imaginarul. Ii place iubirea, dar mai mult ca ideal.Ingeneral, prea putin inclina catre sex si este fericita sa gaseasca barbati fara prea mari pretentii sexuale, chiar complexati. Atunci totul merge ca-n vis.
Prefera sa fie mai degraba admirata decat posedata.I se poate insa intampla sa se trezeasca in ipostaza de amanta, neaparat in slujba unui barbat cu spirit ratacitor, a unui geniu romantic. Atunci poate fi o experienta pozitiva pentru partener, caci are talentul de a stimula barbatii insetati de ideal.La nici o femeie a zodiacului diferenta dintre placerea primita si cea daruita nu este atat de mare. Nu se poate niciodata debarasa de dorinta de a proteja, iar feminitatea si-o priveste ca pe o forma de protectie a partenereului.O atrag barbatii care sunt capabili sa iubeasca pana la uitarea de sine, care sa-l intruchipeze pe Fat-Frumos din copilarie.Drumul spre casatorie si-l va alege destul de repede, fara sa se gandeasca prea mult si astfel este predispusa la o casnicie nefericita. Dar, prin rabdarea si farmecul cu care e inzestrata, ea este poate singura femeie care poate transforma un esec intr-o glorie.In destinul ei, barbatii se perinda unul dupa altul. Ii iubeste pe toti cu duiosie, in final consolandu-se, ramanand inchisa si inaccesibila.

Zone erogene: picioarele in intregime.


El zodia Pesti

El reprezinta semnul de apa prin excelenta. Este o fire de poet si poate fi un artist exceptional. Datorita structurii sale psihice foarte originale, in societate este irezistibil si viata lui sexuala este foarte bogata. Ofera partenerei experiente de neuitat, comparabile cu un poem, pe care il construieste cu un dezvoltat simt al mestesugului. Pentru el, viata sexuala trebuie sa fie neaparat frumoasa, chiar spectaculoasa.
Femeile il iubesc pentru ca stie sa le vorbeasca in pat si stie sa ofere saruturi care creaza o stare de excitatie absoluta. Da dovada insa de virilitate numai daca partenera ii creaza senzatia subjugarii.
Pentru el, viata erotica trebuie sa existe doar pentru ca poate fi frumos exprimata in vorbe. Are numeroase amante, dar ii place mult singuratatea. Femeile il intereseaza doar prin exteriorul lor, caci el le considera niste opere de arta. De aceea, dupa ce magia vorbelor si mangaierilor sale vor sfarsi, acestea il vor parasi, pornind in cautarea unui partener mai putin aiurit. Nu il va deranja catusi de putin faptul ca va ramane singur, pentru ca la el sentimental dezamagirii are o puternica semnificatie poetica.
Femeia care sa ii trezeasca un interes, altul decat cel sexual, trebuie sa fie frumoasa spiritual, sa imparta aceeasi viziune artistica asupra vietii si asupra dragostei, dar sa fie mai activa decat el. Astfel, stimulat, va duce la bun sfarsit planurile proprii.
Barbatului Pesti ii place viata de familie si nu va fi tentat de relatii extraconjugale.

Zone erogene: picioarele.


loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...