miercuri, 27 ianuarie 2016

Slabeste 5 kilograme in 10 zile cu grapefruit!

Niciun comentariu.


Grapefruitul este un fruct cu foarte putine calorii, bogat in vitamina C, licopen si fibre, motiv pentru care este nu doar sanatos, ci si satios ajutand la eliminarea surplusului de kilograme in timp record.

Dieta cu grapefruit este apreciata in intreaga lume, cunoscut fiind faptul ca numeroase vedete internationale, printre care si Jennifer Aniston, au apelat la ea cu succes. Aceasta dieta conduce la pierderea a 5 kilograme in 10 zile, conditia fiind aceea de a fi urmata cu sfintenie. Daca doriti pierderea a peste 5 kilograme, reluati dieta dupa o pauza de cateva zile in care veti manca normal.

Cum functioneaza dieta cu grapefruit?

Grapefruitul are proprietatea de a arde excesul de grasime si, consumat alaturi de alimente sarace in carbohidrati si cu un continut mediu de proteine, favorizeaza scaderea in greutate.

Reguli de baza in dieta:

1. Consumati o singura ceasca de cafea pe zi, fara lapte si 8 pahare cu apa.

2. Nu inlocuiti alimentele din dieta.

3. Puteti consuma legume si carne in orice cantitate, insa nu consumati gustari intre mese.

4. Sunt strict interzise dulciurile, painea, cartofii si telina.


Timp de 10 zile consumati 3 mese pe zi, cu urmatoarele alimente:

Micul dejun. Doua oua fierte + 2 felii de sunca presata slaba + 1/2 grapefruit sau 1/2 pahar cu suc natural de grapefruit.

Pranz. Carne fiarta sau la gratar in orice cantitate + salata de orice fel + dressing + 1/2 grapefruit sau 1/2 pahar cu suc natural de grapefruit.

Cina. Legume pregatite in unt /ulei de masline sau salata de legume proaspete + carne de orice fel (inclusiv peste) fiarta sau la gratar + 1/2 grapefruit sau 1/2 pahar suc natural de grapefruit.

Daca spre seara vi se face foame, puteti sa consumati un pahar cu lapte batut.





loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...