duminică, 10 ianuarie 2016

Cum sa-ti adaptezi machiajul in functie de zodie

Niciun comentariu.


Exploatează puterea stelelor care definesc personalitatea ta şi descoperă cum să aplici machiajul în funcţie de zodia ta. Eşti curioasă să afli care e machiajul ideal pentru tine? Citeşte sfaturile de mai jos:

Berbec

Sunteţi pline de viaţă, puternice şi nu vă lăsaţi doborâte de nici o problemă. Prietenele vin mereu la voi să vă ceară sfaturi deoarece găsiţi mereu cele mai bune soluţii. Inclusiv în ceea ce priveşte trucurile de frumuseţe.

Femeile berbec ar trebui să se machieze în culori puternice care să le definească caracterul puternic. Puteţi încerca smokey eyes sau un ruj roşu! Folosiţi produse de bună calitate care să reziste într-o zi agitată.

Taur

Tu ştii mai bine decât oricine ce înseamnă echilibru. Eşti o femeie liniştită, calmă, seducătoare, romantică şi uneori egoistă. Ţii mult la aspectul tău fizic, imaginea fiind marele tău atu. Urăşti schimbările de aceea o dată adoptat un stil nu îl mai părăseşti niciodată.

În aceea ce priveşte machiajul, învaţă care sunt stilurile de machiaj romantic, cu look natural şi simplu pe care să îl foloseşti în fiecare zi. Cumpără-ţi farduri sidefate (roz, crem, lila) şi gene false pentru o privire seducătoare, de prinţesă.

Gemeni

Îţi place să descoperi lucruri noi, să experimentezi, să trăieşti. Ai o fire curioasă şi prietenoasă, de aceea eşti înconjurată mereu de prieteni şi cunoşti sute de persoane. Pe scurt eşti fata populară ce atrage toate privirile.

Machiajul perfect pentru tine e cel care îţi pune ochii în evidenţă, fiindcă nu-i aşa? contactul vizual e extrem de important în orice relaţie. Tuşul, rimelul şi fardurile deschise la culoare vor fi cele mai folosite din trusa ta de machiaj.

Rac

Dacă eşti născută în zodiac rac, atunci ai marele noroc să fi sub semnul emoţional, sentimentele fiind cele ce îţi gestionează viaţa. Trăieşti cu inima şi asta se citeşte de la distanţă.

Fiindcă nu ai un stil anume. Te îmbraci şi te machiezi în funcţie de starea ta de sprit, de modă, de femeia care doreşti să pari. Tu eşti femeia cameleon care are nevoie de multe produse de frumuseţe, multe farduri, rujuri, rimeluri şi multe cunoştinţe de make up că să te poţi transforma în fiecare zi.

Leu

Dacă eşti leu inseamnna că eşti o persoană responsabilă, nobilă, generoasă şi ambiţioasă. Ai face orice ca să-ţi atingi ţelurile şi îţi place să te foloseşti de frumuseţea ta. Îţi cunoşti toate calităţile şi ştii cum să le pui în valoare.

Machiajul perfect pentru ţine e cel bazat pe ochi. O privire misterioasă şi o atitudine hotărâtă te vor ajută să primeşti mereu ceea ce ceri.

Fecioara

Eşti timidă, modestă, raţională şi gândeşti mai mult cu capul decât cu inima. Eşti cea mai inteligentă din grupul tău de prieteni, cea mai analitică, cea mai atentă la detalii. O fire creativă şi muncitoare.

Machiajul perfect pentru tine e unul cât mai simplu, mai natural, în culori neutre (nude e perfect) pe care o dată învăţat să îl poţi reface zilnic. Simplitatea reflectă personalitatea ta.

Balanţă

Eşti o femeie caldă, prietenoasă, rafinată, cultă. Cu alte cuvinte o femeie cu stil. Ai o personalitate puternică şi nu ieşi din casă dacă nu eşti pusă la punct. Îmbrăcată bine,machiată frumos, într-un cuvânt fermecătoare.

Din punct de vedere al machiajului, te afli într-o zodie foarte estetică, interesată de frumuseţea superioară . Cel mai bine ţi se potriveşte machiajul profesionist, realizat impecabil. Ai nevoie de o trusa de machiaj profi şi poate un curs, să te perfecţionezi!

Scorpion

Te afli în cel mai puternic semn, cel mai pasional, mai hotărât. Aveţi o putere exagerată şi vă place să-i dominaţi pe toţi.

Machiajul care vă reprezintă cel mai bine este cel în stil gotic. Culori închise, metalice care să vă scoată în evidenţă de la distanţă.

Săgetător

Inteligenţa ta este cea care te scoate în evidenţă. Îţi place să citeşti, să călătoreşti, să cunoşti. Eşti o persoană energică, care iubeşte aventura şi activităţile ieşite din comun.

Machiajul tău trebuie să exprime lucrurile pe care ţi le doreşti: bogăţie, eleganţă, abundenţă de aceea ai nevoie de un look de femme fatale. Răbdarea ta, te va ajuta să înveţi repede şi să realizezi machiajul impecabil.

Capricorn

Eşti responsabilă, harnică şi răbdătoare. Ştii că lucrurile bine făcute nu se fac în grabă şi asta se vede şi în stilul tău. Fiecare accesoriu are locul lui, bine gândit, dinainte. Ţinutele tale exprimă mereu o poveste.

Iar machiajul tău completează perfect fiecare ţinută. Ai nevoie de culori puternice care să exprime încrederea pe care o ai în tine. Tonurile de violet ţi se potrivesc cel mai bine.

Peşti 

Eşti o femeie blandă şi bună la suflet de aceea toată lumea îţi caută compania. Te-ai sacrifica pentru cei slabi şi visezi la o lume mai bună. Eşti o persoană sensibilă şi plină de sentimente. Viaţă ta se bazează pe emoţii, senzaţii şi bucurii simple.

La fel ca şi viaţă ta, machiajul tău e unul plin de culoare. Nuanţele pastel ţi se potrivesc cel mai bine!



loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...