duminică, 10 ianuarie 2016

Afla care sunt zodiile absolut topite dupa bani

Niciun comentariu.


”Banul este ochiul dracului” spune o vorbă populară. Nu e deloc greșită, dacă ne gândim la lucrurile pe care sunt oamenii în stare să le înfăptuiască pentru a pune mâna pe cât mai mulți bani. E adevărat că în zilele noastre este bine să fii înstărit și că un om cu bani are mult mai multe privilegii sociale decât unul sărac. Chiar și așa însă, e important să știm unde să tragem linie când vine vorba despre lucrurile pe care le facem pentru a obține acești bani mult visați.

Să nu crezi însă că toți oamenii sunt îndrăgostiți de bani, chiar dacă toți îi folosesc. Astrologia ne poate arăta care sunt zodiile cele mai atrase de ”ochiul dracului”, ținând cont de personalitatea fiecăruia dintre noi. Iată mai jos care sunt primele patru zodii care se evidențiază prin acest interes exagerat manifestat față de bani.

Scorpion

Oameni excentrici, Scorpionii pun mare preț pe bani deoarece au nevoie de ei pentru a-și satisface poftele. De regulă, Scorpionii nu se prea uită la bani atunci când au nevoie de ceva anume, cheltuind și ultimul leu în favoarea lor. Sunt persoane destul de zgârcite cu ceilalți, egoiste, dorind să aibă cât mai mult pentru ele însele. Interesul față de bani este așadar unul foarte mare.

Leu

Nu degeaba această zodie este numită după regele animalelor. Leii adoră luxul și nu se dau în lături de la nimic pentru a obține exact ceea ce vor: avere. Sunt destul de strângători, iar firea lor egoistă îi împiedică să-și cheltuie finanțele în interesul altora.

Rac

În ciuda personalității lor sensibile și emoționale, Racii nu suportă gândul unor buzunare goale. Le plac banii aproape la fel de mult pe cât adoră romantismul. Partea bună e că Racii își cheltuie toți banii în interesul propriei familii și nu se zgârcesc decât cu oamenii pe care nu-i au la inimă.

Capricorn

Capricornii țin foarte mult la banii lor dintr-un motiv foarte simplu: muncesc din greu pentru ei. Sunt oameni cinstiți care nu se dedau la lucruri necurate pentru a obține bani, dar pun mare preț pe agoniseala din muncă.



loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...